Fredagens aviser med Vestas, Falck og B&O

Udgivet den 17-07-2020  |  kl. 06:22  |  

BØRSEN

BADEHOTELLER PÅ KANTEN AF KOLLAPS

På overfladen ånder alt idyl blandt de danske badehoteller. Danskerne har taget stafetten op og booket ind som aldrig før. Men under overfladen lurer et efterår uden turister og uden hjælpepakker. (Forside, side 6-7)

VÆKSTTOGET MIKKELLER TVINGES TIL AT BREMSE OP

Ølbryggeriet Mikkeler, der rejste 100 mio. kr. i starten af 2020 til ekspansion, er nu tvunget til at bremse op. Men kun for en stund. (Side 8)

DET HAR VÆRET EN HÅRD OMGANG FOR FALCK

På trods af et nyt millionunderskud og et stort fald i omsætningen, er Falck-chef Jakob Riis tilfreds med udviklingen i selskabet. (Side 10)

KAPITALFONDSEJET TØJKÆDE BLØDER MILLIONER

Tøjkæden Bertoni, som kapitalfonden Vektor Kapital overtog i 2017, er i store problemer. Et salg lige nu forekommer "temmelig urealistisk". (Side 13)

VESTAS ER NØDT TIL AT DANSE TÆT MED LEVERANDØRERNE

Vestas leverer bæredygtige løsninger, men det gør ikke aktien til en bæredygtig investering. Vestas' adfærd er afgørende, vurderer eksperter. (Side 22)

BERLINGSKE BUSINESS

DANSK KORRUPTIONSSAG UDLØSER POLITISK KRISE I MAURITIUS

Den danske milliardkoncern Burmeister & Wain Scandinavian Contractor er centrum i en sag om korruption i Mauritius. Sagen har kostet vicepremierministeren jobbet og fået en udviklingsbank til at bandlyse selskabet i 21 måneder. (Forside, side 4-5)

NETTO SMIDER RONALD PÅ PORTEN EFTER NY KOPISAG

Ronald A/S gik alt for langt med produktet »Karls Premium« sneaker-rens, som de producerede og solgte til Netto. Nu tager butikskæden konsekvensen og afbryder alt fremtidigt samarbejde med selskabet. (Side 6)

AKTIVISTS KAMP MOD FACEBOOK KAN UDLØSE HANDELSKONFLIKT MELLEM EU OG USA

EU-Domstolen afgjorde torsdag, at reglerne for virksomheders udlevering af personoplysninger til USA ikke er gode nok. Dommen ventes at få stor betydning for en lang række virksomheder og falder på et tidspunkt, hvor handelsklimaet mellem USA og Europa i forvejen er køligt. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

KRISE KAN FORVRIDE KONKURRENCEN PÅ BYGGEPROJEKTER

Unfair konkurrence fra statsejede udenlandske firmaer og øget usikkerhed i især de sydeuropæiske lande kan gøre udlandet mindre attraktivt for de danske entreprenører efter krisen, frygter Dansk Byggeri. (Forside, side 6-7)

FALCK KAN KOMME STYRKET UD AF KRISEN

Falcktopchef Jakob Riis går på sommerferie med troen på, at koncernen nu er på rette sted efter et svært kvartal. Coronakrisen har sat sundhed og digitalisering højt på dagsordenen, og det skal styrke Falck på den lange bane. (Side 4-5)

FLYTRAFIKKEN I DANMARK HALTER LANGT BAGEFTER RESTEN AF EUROPA

Der er stille i terminalerne i de to største danske lufthavne. 85 til 90 pct. af de rejsende er væk, og der er langt færre passagerer i flyene. (Side 4-5)

B&O MÅTTE LUKKE FOR VARMEN OG UDSKYDE SINE BETALINGER

B&O indledte nervepirrende forhandlinger med Harman Kardon om at lave en licensaftale om lydsystemer til biler. Mens forhandlingerne trak ud, var kassen faretruende tom. (Side 8-9)

ECB FASTHOLDER RENTEN - SEDDELPRESSEN RULLER VIDERE

Den Europæiske Centralbank (ECB) kører videre med sin lempelige pengepolitik. (Side 13)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Relaterede nyheder