Fredagens internationale avisuddrag med Xerox, Saudi Aramco og Wework

Udgivet den 22-11-2019  |  kl. 08:10  |  

FINANCIAL TIMES (WWW.FT.COM)

DEN JAPANSKE REGERING VIL LOKKE HONGKONG-HEDGEFONDE TIL TOKYO

Den japanske regering har sendt en delegation til kriseramte Hongkong for at overtale en række investeringsselskaber til at flytte deres aktiviteter til Tokyo. (TOKYO WOOS HEDGE FUNDS IN CRISIS-HIT HONG KONG)

XEROX TRUER HP MED "FJENDTLIG" OVERTAGELSE

Xerox har givet computerproducenten HP et ultimatum i forhold til et snarligt opkøb. Hvis ikke HP ønsker at arbejde aktivt mod en "venlig sammenslutning" af de to selskaber, vil Xerox gennemføre en "fjendtlig" overtagelse (XEROX THREATENS TO GO HOSTILE IN HP TAKEOVER BID).

SAUDI ARAMCO INTENSIVERER SØGEN EFTER LOKALE INVESTORER FORUD FOR BØRSNOTERING

Det har altid været Saudi Aramcos plan at udbyde aktier til lokale og regionale investorer, men en skuffende international modtagelse af børsprospektet har gjort det hjemlige marked altafgørende for olieselskabet. (SAUDI ARAMCO LOOKS FOR PATRIOTIC IPO SUPPORT CLOSE TO HOME)

CHARLES SCHWAB NÆRMER SIG RIVALOPKØB PÅ 25 MIA. DOLLAR

Den amerikanske bank Charles Schwab er angiveligt tæt på at købe den finansielle mælgervirksomhed TD Ameritrade. Opkøbsplanerne er især drevet af intens priskrig i industrien, som tvinger selskaber til at konsolidere. (CHARLES SCHWAB NEARS $25 BN DEAL FOR RIVAL TD AMERITRADE)

WALL STREET JOURNAL (WWW.WSJ.COM)

LOVFORSLAG SKAL FÅ FED TIL AT FORBEREDE FINANSSEKTOREN PÅ KLIMAFORANDRINGER

En gruppe demokratiske senatorer støtter et lovforslag, som skal pålægge den amerikanske centralbank at medtage risici relateret til klimaforandringerne i sin regulering af finanssektoren. (DEMOCRATIC SENATORS WANT THE FED TO BETTER PREPARE BANKS FOR CLIMATE CHANGE)

FACEBOOK OVERVEJER AT BEGRÆNSE MÅLRETNING AF POLITISKE KAMPAGNER

Facebook drøfter at hæve den nedre grænse for størrelsen af persongrupper, som en politisk kampagne må målrettes mod. Ændringen vil være en del af en ny retning blandt tech-selskaber, som tager skridt bagud fra en ellers årelang udvikling mod mere præcis markedsføring. (FACEBOOK WEIGHS STEPS TO CURB NARROWLY TARGETED POLITICAL ADS)

WEWORK VIL FYRE 17 PCT. ANSATTE

Wework er på vej til beskære sin arbejdsstyrke med omkring 2.400 job, efter selskabet tabte 1,25 mia. dollar i tredje kvartal. (WEWORK TO CUT AROUND 17% OF WORKFORCE)

FED-CHEF AFVISER PLANER OM AT LAVE DIGITAL VALUTA

I et brev til et kongresmedlem skrev den amerikanske centralbanks formand, Jerome Powell, at centralbanken på nuværende tidspunkt ikke har planer om at lancere digital valuta. Centralbankchefen mener, at en tilpasning til digital valuta ville være udfordrende i USA. (POWELL SAYS FED HAS NO PLANS TO CREATE DIGITAL CURRENCY)

THE NEW YORK TIMES (WWW.NYT.COM)

WEWORK VIL FYRE 2400 MEDARBEJDERE SOM LED I REDNINGSPLAN

Kontordelingsselskabet Wework meddelte torsdag, at det vil opsige 2400 medarbejdere, efter at et stort underskud bragte koncernen tæt på et finansielt kollaps. (WEWORK WILL LAY OFF 2400 WORKERS)

THE GUARDIAN (WWW.GUARDIAN.CO.UK)

ERHVERVSLIVET KRITISERER LABOURS NYE PARTIPROGRAM

Virksomheder i Storbritannien frygter, at Labours nye partiprogram, som indeholder et ønske om mere regeringskontrol over erhvervslivet, vil dæmpe innovationslysten og sænke væksten. (BUSINESSES CRITICISE LABOUR'S 'COMMAND AND CONTROL' MANIFESTO POLICIES)

THE DAILY TELEGRAPH (WWW.TELEGRAPH.CO.UK)

LABOUR TRUER MED NYE SKATTER PÅ BRITISK INDUSTRI

Partiet Labour planlægger at hæve skatterne markant på blandt andet olie- og gasindustrien, udbytte og finansielle transaktioner. Tiltaget møder intens kritik. (LABOUR DECLARES WAR ON THE CITY WITH WAVE OF TAXES)

/ritzau/FINANS

Anders Krog Kristiansen

Tags:  Newspaper - Internat❯