Fremgang i deleøkonomi giver stor vækst hos Freetrailer

Udgivet den 25-10-2019  |  kl. 11:28  |  
Arkiv: Foto

Danske Freetrailer, der er noteret på Spotlight-børsen i Sverige, havde stor fremgang i sine bookinger i første kvartal af regnskabsåret 2019/20, der følger kalenderårets tredje kvartal.

Freetrailer kunne i den periode notere sig en fremgang på 27,2 pct. i udlejningerne af trailere til 113.000 i første kvartal 2019/20 fra 88.000 i den tilsvarende periode sidste år.

- Den stigende udvikling og øgede efterspørgsel skyldes blandt andet den deleøkonomiske kultur, som især har stor fremgang i Sverige og Norge, skriver Freetrailer i en periodemeddelelse for første kvartal.

Og netop markederne i Sverige og Norge stod for en stor del af væksten. I Norge steg antallet af udlejninger i første kvartal således med 80 pct., mens fremgangen i Sverige var på 38,6 pct.

Freetrailer venter på baggrund af takterne indtil nu, at selskabet kan løfte sin omsætning med over 200 pct. frem mod regnskabsåret 2021/22, hvor selskabet satser på at ramme 80 mio. kr.

- Fremtiden ser spændende ud for Freetrailer. Vores ekspansionsstrategi, der både bygger på vækst på eksisterende markeder og indtrædelsen på nye, viser sig at være den rette metode for os. Vi arbejder kontinuerligt på videreudvikling af vores forretningsområder - og de mange nye samarbejdsaftaler sammen med stigningen i brugen af vores koncept får mig til at se positivt på de kommende år, siger Philip Filipsen, der er finansdirektør hos Freetrailer, i meddelelsen.

Freetrailer tilbyder gratis udlejning af trailere gennem store partnere som Ikea, Silvan og Bilka. På den måde mener selskabet at kunne øge kundebesøgene hos partnerne og skabe positiv opmærksomhed om dem på grund af tilbuddet.

/ritzau/FINANS

Mikkel Brix Kvols

Tags:  Shares❯  Spotlight❯ 

Relaterede nyheder