Gabriels salg af ejendomsselskab trækker ud

Udgivet den 04-06-2018  |  kl. 08:14  |  

Tekstilvirksomheden Gabriel er på vej til at sælge ejendomsselskabet Gabriel Ejendomme til entreprenørselskabet A. Enggaard, men det lader vente på sig, da visse forhold endnu ikke er faldet på plads.

I en meddelelse, som Gabriel har indsendt til fondsbørsen søndag formiddag, fremgår det således, at det før en deadline 1. juni ikke har været muligt at gennemføre undersøgelser med relation til handlen mellem de to selskaber. Derfor fortsætter processen ind i juni.

- Ledelsen vil informere, når der er nyt herom, skriver Gabriel i meddelelsen.

Da Gabriel i marts fortalte, at det havde indgået en hensigtserklæring med A. Enggaard om salget af Gabriel Ejendomme, oplyste tekstilvirksomheden, at en endelig handel ville betyde en opjustering af forventningerne til resultaterne i 2018.

I marts forventede Gabriel, at et endeligt frasalg ville løfte forventningerne til indeværende års overskud før skat til 107 mio. kr. fra tidligere 54 mio. kr.

Gabriel forventede desuden, at salget ville forbedre likviditeten med 100 mio. kr., som skal bruges til at afbetale gæld og indgå i selskabets kapitalberedskab.

Siden 2016 har Gabriel arbejdet på et frasalg af Gabriel Ejendomme.

/ritzau/FINANS

Dan Petersen

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder