GE-dir: Ser frem til at afklare forhold om LM-opkøbet

Udgivet den 24-05-2017  |  kl. 07:38  |  
Aktie tabel

Amerikanske General Electrics ser frem til at få afklaret forholdene om opkøbet af LM Wind Power, efter at EU har påpeget nogle forhold, som nu kræver nærmere undersøgelser.

- Tidligt i marts blev vi informeret af EU-Kommissionen om, at der kunne være nogle overtrædelser i vores registrering af LM-opkøbet. Vi har ikke hørt mere om det fra dem siden, men vi ved, at der kommer en ny proces.

- Vi ser frem til at afklare forholdet, siger John Lavelle, der er administrerende direktør for GE Offshore Wind, til en gruppe journaliser på en vindmøllekonference i Anaheim, Californien.

Han tilføjer, at selskabet har givet alle de nødvendige informationer til at få godkendt transaktionen, som 20. april blev afsluttet efter godkendelser fra Brasilien, Kina, USA og EU.

- Nu venter vi på at følge op på forholdet og svare på de spørgsmål, der måtte være, tilføjer John Lavelle.

Forholdet blev forleden bragt til torvs af Bloomberg News, som henviste til to kilder med indblik i sagen. Kommissionen skal efter sigende vurdere, hvorvidt GE vildledte de EU-embedsmænd, der undersøgte aftalen med LM Wind Power.

GE skulle ifølge en af kilderne have fortalt, at selskabet ikke har planer om at udvikle en ny kæmpevindmølle, hvilket EU nu vil kigge nærmere på.

- Som alle andre kigger vi på at lave større møller for at nedbringe prisen for vindmøllestrøm, men vi har ikke foretaget en endelig beslutning, siger John Lavelle.

/ritzau/FINANS

Flemming Thestrup Andersen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail: finans@ritzau.dk , www.ritzaufinans.dk

Tags:  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder