GN lancerer seks nye headsets i kamp om finansielle kunder

Udgivet den 10-04-2018  |  kl. 09:04  |  
Arkiv: Foto

Høreapparat- og headsetkoncernen GN Store Nord vil vinde andele på markedet for eksklusive headsets. Derfor sender GN nu seks nye produkter på gaden, der henvender sig til eksempelvis advokater og aktiehandlere.

Det skriver Bloomberg News, der har talt med den administrerende direktør for Headset-divisionen, René Svendsen-Tune.

- De her headsets er ikke magen til det, man ellers ser i markedet. Vi er nummer to i markedet, og med den her lancering vil vi tage markedsandele, siger René Svendsen-Thune til Bloomberg News.

De nye headsets er tidligere GN-produkter overlegne - både når det kommer til lydkvalitet og sikkerhed. De nye headsets er designet til brug i en tid med it-kriminalitet, hvor kunderne søger avanceret kryptering, lyder forklaringen.

- Det er specielt vigtigt for vores kunder i den finansielle verden. Men også i andre sektorer, hvor det er altafgørende, at folk ikke kan hacke samtalen, siger René Svendsen Tune til Bloomberg News.

René Svendsen-Tune forklarer, at det er en af de største investeringer i produkter nogensinde for GN Audio. Opgraderingen af produktporteføljen kommer efter, at hovedkonkurrenten på headset-markedet, amerikanske Platronics, i slutningen af marts opkøbte selskabet Polycom for 2 mia. dollar og dermed konsoliderede sig som markedsleder.

Den administrerende direktør afviser ikke, at GN også kan gå opkøbsvejen, men i øjeblikket vil selskabet forsøge at vokse ved hjælp af nye produkter.

- I de seneste kvartaler har vi vundet markedsandele, så vi holder os til vores planer, siger han.

Han påpeger dog samtidig, at GN kigger på alle muligheder - også for relevante opkøb.

I januar fortalte GN, at det vil tilbyde headsets til soldater, der skal kunne beskytte hørelsen mod voldsom støj, mens løsningen samtidig skal kunne identificere vigtige lydkilder i 360 grader rundt om brugeren. Dermed slås kompetencerne fra begge divisioner - høreapparatproducenten GN Hearing og headset-producenten GN Audio - sammen til et nyt forretningsområde, der er relateret til de eksisterende.

/ritzau/FINANS

Mathias Hagemann-Nielsen

Tags:  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
7,33%
 
21/03/19

 
4,71%
 
21/03/19

 
4,35%
 
21/03/19

 
2,59%
 
21/03/19

 
2,56%
 
21/03/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder