GN/Sydbank: Lancering af high end-produkter er rigtigt set

Udgivet den 10-04-2018  |  kl. 10:46  |  
Arkiv: Foto

GN Store Nord rammer plet, når det lancerer seks nye high end-produkter til blandt andet den finansielle sektor.

Det vurderer Morten Imsgard, der er senioranalytiker hos Sydbank.

- Det er rigtigt set af GN Audio. Det er bare vigtigt at have produktporteføljer, der er de bedste på lyd- og sikkerhedssiden, siger Morten Imsgaard.

De seks nye produkter henvender sig blandt andet til aktiehandlere og advokater, hvor der er ifølge GN er et behov for, at ingen uvedkommende i form af it-kriminelle kan få adgang til en samtale ført i et headset.

- Det er specielt vigtigt for vores kunder i den finansielle verden. Men også i andre sektorer, hvor det er altafgørende, at folk ikke kan hacke samtalen, siger administrerende direktør i GN Audio, René Svendsen-Tune, til Bloomberg News.

René Svendsen-Tune forklarer overfor Bloomberg News, at det er en af de største investeringer i produkter nogensinde for GN Audio.

- Det virker som en gennemgribende produktintroduktion, der har været længere tid undervejs. Den adskiller sig på den måde fra de fornyelser af allerede eksisterende produktserier, som vi ofte ser, siger Morten Imsgard.

PRODUKTUDVIKLING SKAL DRIVE VÆKST

Rene Svendsen-Tune fortæller til Bloomberg News, at GN Audio har fokus på organisk vækst.

- GN er inde i en god periode, hvor der er rigtig godt gang i forretningen, og de vinder markedsandele. Den vej kan de gå, fordi innovationsevnen er stor nok, siger Morten Imsgaard og fortsætter.

- Det er produktinnovation, der skal drive væksten i GN Audio. Det er langt henad vejen det, selskabet lever af.

GN Audio-direktøren pointerer, at man ikke har planer om større opkøb, men at det kan komme på tale, hvis man finder relevante virksomheder.

- GN kan sagtens lave mindre og supplerende opkøb samtidig med, at man har den her organiske vækst baseret på produktinnovationen, siger Morten Imsgard.

/ritzau/FINANS

Mathias Hagemann-Nielsen

Tags:  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
7,33%
 
11:34:01

 
2,45%
 
11:34:01

 
2,11%
 
11:34:01

 
1,89%
 
11:34:01

 
0,83%
 
11:34:01

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder