Indberetning af insideres handel med konvertible obligationer i FirstFarms A/S

Udgivet den 03-04-2020  |  kl. 14:40  |  

I henhold til Markedsmisbrugsforordningen art. 19, og i henhold til fuldmagt til at indberette handler for Thoraso ApS, skal FirstFarms A/S hermed indberette oplysninger om ledende medarbejderes og disses nærtståendes transaktioner med FirstFarms A/S' aktier og tilknyttede værdipapirer.

Thoraso ApS, nærtstående til bestyrelsesformand Henrik Hougaard, har den 1. april 2020 opkøbt konvertible obligationer i FirstFarms A/S for nominelt 3.000.000 kr. Obligationerne er købt til kurs 102,5. FirstFarms' aktie har fondskode DK0060056166, obligationerne er ikke noterede.

Med venlig hilsen
FirstFarms A/S



For yderligere information:
Se venligst vores hjemmeside www.firstfarms.dk eller kontakt adm. direktør Anders H. Nørgaard på telefon +45 75 86 87 87.

Om FirstFarms:

FirstFarms er et dansk børsnoteret selskab, der opkøber og driver landbrug i Østeuropa. Vi udvikler de enkelte landbrug til moderne virksomheder, der leverer mælk, kød og korn af bedste kvalitet til de lokale fødevarevirksomheder. FirstFarms bidrager til, og bifalder, udviklingen mod et mere bæredygtigt landbrug.

                                  

Vedhæftet fil

(6) Insideres handel obl - HH (DK)

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk