Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Tryg A/S

Udgivet den 26-11-2020  |  kl. 08:59  |  

Tryg A/S afholder ekstraordinær generalforsamling fredag den 18. december 2020, kl. 15:00 på adressen Scandic Falkoner, Falkoner Alle 9, 2000 Frederiksberg. For at beskytte alles helbred og sikkerhed og under iagttagelse af den danske regerings restriktioner vedrørende forsamlinger af en vis størrelse anbefaler vi på det kraftigste, at aktionærer følger live streamingen (webcast) af den ekstraordinære generalforsamling i stedet for at deltage personligt.

Dagsordenen er følgende:
1) Forslag om at bemyndige bestyrelsen til at forhøje selskabskapitalen og til at indsætte ny § 8A i vedtægterne samt ændre § 10 i vedtægterne i overensstemmelse hermed;
2) Indsættelse af en bestemmelse i vedtægterne vedrørende skadesløsholdelse af ledende medarbejdere;
3) Bemyndigelse til dirigenten
For yderligere detaljer, se den vedhæftede indkaldelse.

Yderligere information:
For yderligere information besøg tryg.com/da eller kontakt:

Investor Relations Officer, Gianandrea Roberti på +45 20 18 82 67 eller gianandrea.roberti@tryg.dk
Investor Relations Manager, Peter Brondt på +45 22 75 89 04 eller peter.brondt@tryg.dk


Tryg er et af Nordens største forsikringsselskaber med forsikringsaktiviteter i Danmark, Norge og Sverige og sikrer tryghed og værdi for mere end 4 millioner kunder. Tryg er noteret på NASDAQ København, og 60 % af aktierne ejes af TryghedsGruppen smba, der årligt uddeler cirka 600 mio. DKK til tryghedsskabende formål via TrygFonden.

IKKE TIL UDGIVELSE, OFFENTLIGGØRELSE ELLER DISTRIBUTION, HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL ELLER FRA NOGEN JURISDISKTION, HVOR DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGULERING I DEN JURISDIKTION


Meddelelse til amerikanske aktionærer
Denne meddelelse udgør ikke noget tilbud om at sælge eller nogen opfordring til tilbud om at købe eller tegne finansielle instrumenter i USA. De heri nævnte finansielle instrumenter er ikke blevet og vil ikke blive registreret under U.S. Securities Act af 1933 (Securities Act) og må ikke udbydes, udnyttes eller sælges i USA fraværende registrering eller en gældende fritagelse fra registreringskravene. Denne meddelelse er udstedt i henhold til § 135c i Securities Act. 

Vedhæftet fil

17_2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Tryg AS

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder