Internationale avisuddrag med Amazon, Walmart og Daimler

Udgivet den 15-11-2019  |  kl. 06:32  |  

FINANCIAL TIMES (WWW.FT.COM)

AMAZON SLÅR IGEN MOD TRUMP OVER 10 MIA. DOLLAR JEDI-KONTRAKT

Amazon appellerer Trump-administrationens beslutning om at tildele en forsvarskontrakt på 10 mia. dollar til konkurrenten Microsoft og beskylder den amerikanske regering for at have udvist "umiskendeligt favør" ("unmistakable bias") i udbudsprocessen. (AMAZON STRIKES BACK AT TRUMP OVER $10 BN JEDI CONTRACT)

GOOGLES PLAN OM BEGRÆNSNING AF BRUGERDATA KRITISERES AF ANNONCØRER

Googles plan om at begrænse annoncørernes adgang til personlige data for at imødegå misbrug kritiseres af online annoncebureauer. Google vil stoppe annoncørernes adgang til informationer, der nedbryder indholdet af en app eller webside - lige fra musik til følsomme emner som stofmisbrug. (GOOGLE PLAN TO LOCK DOWN USER DATA DRAWS FIRE FROM ADVERTISERS)

ALIBABA VISER TILLID TIL HONGKONG MED SEKUNDÆRT MEGA-AKTIESALG

Alibaba har givet det uroprægede Hongkong en tiltrængt håndsrækning gennem at sætte gang i verdens største kapitalrejsning indtil videre i år med salg af 500 mio. aktier i en sekundær notering. (ALIBABA PUTS FAITH IN HONG KONG WITH MAMMOTH SECONDARY SHARE SALE)

WALL STREET JOURNAL (WWW.WSJ.COM)

UNDER ARMOUR'S SALGSMANIPULERING: TRÆK HVERT KVARTAL FREM

Tidligere Under Armour-ledere oplyser, at de kæmpede med at opfylde aggressive salgsmål og fremskrev omsætningen for fremtidige kvartaler for at skjule en vigende efterspørgsel efter virksomhedens sportstøj i 2016. (INSIDE UNDER ARMOUR'S SALES SCRAMBLE: 'PULLING FORWARD EVERY QUARTER')

WALMART-TAL VISER AT KUNDERNE STADIG KØBER LØS

Walmarts stigende salg i det seneste kvartal tyder på, at detailkæden fortsætter med at tage markedsandele fra konkurrenterne og drager fordel af et stærkt forbrug op til julesæsonen. (WALMART SHOWS SHOPPERS ARE STILL SPENDING)

NVIDIA HJULPET AF GENOPSTÅET CLOUD COMPUTING-EFTERSPØRGSEL

Nvidia signaliserer, at udsigterne for salget af spil- og cloud-computing er blevet bedre, trods det fjerde kvartal i træk med en lavere indtjening. (NVIDIA AIDED BY RECOVERING CLOUD-COMPUTING DEMAND)

THE TIMES (WWW.THETIMES.CO.UK)

BURBERRY BLOTLÆGGER OMKOSTNINGER VED VOLD I HONGKONG

Nogle af verdens største detailselskaber har blotlagt omkostningerne ved at drive forretning i Hongkong, som er ramt af anti-regeringsprotester. Burberry oplyste torsdag, at koncernen har nedskrevet 14 mio. pund på værdien af sine butikker i Hongkong. (BURBERRY LAYS BARE COSTS OF HONG KONG VIOLENCE)

THE DAILY TELEGRAPH (WWW.TELEGRAPH.CO.UK)

BMW-CHEF ØGER SPEKULATIONER OM JAGUAR LAND ROVER-OVRTAGELSE

BMW's topchef, Oliver Zipse, giver anledning til yderligere spekulationer om, at den tyske bilgigant er ved at overtage en andel i Jaguar Land Rover. De to koncerner er allerede gået sammen om at udvikle elbiler, da branchen tilpasser sig de store ændringer, som nye rivaler som Tesla har påtvunget branchen. (BMW BOSS FUELS SPECULATION OVER JAGUAR LAND ROVER STAKE)

THE GUARDIAN (WWW.THEGUARDIAN.COM/INTERNATIONAL)

NORSKE OLIEFOND-SORTLISTER G4S-AKTIEN GRUNDET PROBLEMER MED MENNESKERETTIGHEDER

Norges suveræne oliefond har sortlistet aktier i det britiske sikkerhedsfirma G4S på grund af risikoen for krænkelser af menneskerettighederne for koncernens medarbejdere i Qatar og De Forenede Arabiske Emirater. (NORWEGIAN WEALTH FUND BLACKLISTS G4S SHARES OVER HUMAN RIGHTS CONCERNS)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (WWW.FAZ.NET)

DAIMLERS UDEBLEVNE PROGRAM

Daimler står over for store udfordringer, og det kræver en klar strategi for fremtiden. Men der var ikke på dagsordenen på investordagen i London. (DAIMLERS PROGRÄMMLE)

THE JAPAN TIMES (WWW.JAPANTIMES.CO.JP)

JAPAN REDUCERER ESTIMAT OVER SKATTEINDTÆGTER I 2019 GRUNDET SVAG VIRKSOMHEDSINDTJENING

Den japanske regering vil reducere sit skatteindtægtsoverslag for regnskabsåret 2019 med mere end 2000 mia. yen som et resultat af en svagere end forventet virksomhedsindtjening. (JAPAN TO CUT FISCAL 2019 TAX REVENUE ESTIMATE ON WEAK CORPORATE EARNINGS)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Newspaper - Internat❯ 

Relaterede nyheder