Internationale avisuddrag med Gamestop, Roblox og Tencent

Udgivet den 11-03-2021  |  kl. 06:32  |  

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

GAMESTOP-AKTIEN ZIGZAGGEDE I EKKOET AF JANUARS REDDIT-VANVID

Gamestop var ude på endnu en vanvittig svingtur onsdag med først kraftig stigning og derefter styrtdyk i en gentagelse af den eksplosive handelsudvikling i starten af året. (GAMESTOP SHARES WHIPSAW IN ECHO OF JANUARY'S REDDIT FRENZY)

AMERICAN AIRLINES LANCERER DEN STØRSTE GÆLDSAFTALE I BRANCHENS HISTORIE

American Airlines har indgået første del af en gældsaftale på 10 mia. dollar. Det understreger omfanget af investorernes søgen efter afkast selv i sektorer, der er hårdt ramt af pandemien. (AMERICAN AIRLINES LAUNCHES BIGGEST DEBT DEAL IN INDUSTRY'S HISTORY)

APOLLOS GREENSILL-BUD SMULDRER

Apollo Global Managements plan om at købe dele af det krakkede finansieringsselskab Greensill Capital er på randen af sammenbrud. Forhandlingerne er stoppet på grund af en eskalerende uenighed med en vigtig teknologileverandør. (APOLLO'S GREENSILL BID CRUMBLES AS CREDIT SUISSE PUTS STAFF ON LEAVE)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

GE VIL AFVIKLE FINANSIERINGSVIRKSOMHED EFTER JET-LEASING-FUSION

General Electrics fly-leasings-fusion med irske Aercap Holdings til over 30 mia. dollar, medfører afvikling af GE Capitals finansieringsvirksomhed. (GE TO WIND DOWN FINANCING UNIT AFTER JET-LEASING MERGER)

ROBLOX-AKTIER STIGER I BØRSDEBUT

En stærk børsstart for spilplatformen Roblox er en indikation af, at den mani, der ramte børsintroduktionen i slutningen af sidste år, ikke viser tegn på at aftage. (ROBLOX SHARES JUMP IN PUBLIC-MARKETS DEBUT)

LÆGEMIDDELPRODUCENTER MÅLRETTER VACCINER TIL FLERE COVID-STAMMER

Vaccineudviklere som Moderna og Novavax forsøger at imødegå varianter som dem, der er identificeret i Storbritannien, Sydafrika og Brasilien. (DRUGMAKERS TARGET VACCINES FOR MULTIPLE COVID STRAINS)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

ADVARSLER OM GREENSILL GIK UPÅAGTET HEN

Finansieringsselskabet Greensill Capital's sammenbrud, der kan koste tusinder af arbejdspladser, har rejst nye spørgsmålstegn om Storbritanniens lovgivningsmæssige regime og fornuften af at lade kommercielle udlån forblive uregulerede. Tidligere City-borgmester Myners beskylder regeringen og tilsynsmyndigheder for at fejle. (GREENSILL WARNINGS WENT UNHEEDED, SAYS MYNERS)

THE DAILY TELEGRAPH (TELEGRAPH.CO.UK)

LAGARDE STÅR OVER FOR HIDTIL STØRSTE UDFORDRING I ECB'S KAMP MOD OBLIGATIONSMARKEDET

Den Europæiske Centralbanks topchef, Christine Lagarde, får en hård opgave med bringe eurozonens økonomi på rette spor. Hun står over for en lidet misundelsesværdig cocktail af økonomiske og finansielle risici og skal agere overbevisende på morgendagens pengepolitiske møde. (LAGARDE FACES GREATEST CHALLENGE YET AS ECB BATTLES THE BOND MARKET)

THE GUARDIAN (THEGUARDIAN.COM/INTERNATIONAL)

KINA FØRER AN MED VERDENS STØRSTE STIGNING I VINDKRAFTKAPACITET

Kina byggede mere ny vindmøllekapacitet i 2020 end resten af verden tilsammen året før, hvilket har ført til en årsrekord for vindmølleinstallationer trods covid-19-pandemien. (CHINA LEADS WORLD'S BIGGEST INCREASE IN WIND POWER CAPACITY)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

BAYER MÅ VÆRE TÅLMODIG I GLYPHOSAT-TVIST

En vigtig høring i USA er blevet udsat til maj. En løsning på tvisterne over Monsanto tager længere tid end forventet for Leverkusen-selskabet. (BAYER MUSS SICH IM GLYPHOSAT-STREIT WEITER GEDULDEN)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

MITSUBISHI HOLDER FAST I EUROPA MED RENAULT-AFTALE

Den japanske bilproducent Mitsubishi har længe kæmpet for at fastholde en position i Europa, hvor koncernens markedsandel har været stagneret omkring 1 pct. i mere end et årti. (MITSUBISHI CLINGS TO LIFE IN EUROPE WITH RENAULT DEAL)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

ANT OG TENCENT OPFORDRER TIL INVESTOR-RO I OPRØRT AKTIEMARKED

De kinesiske tech-giganter har appelleret til brugerne af deres aktiemarkedsplatforme om ikke at være nervøse grundet volatiliteten på aktiemarkedet og i stedet fokusere på lang sigt. (ANT, TENCENT URGE INVESTORS TO STAY CALM AMID CHOPPY STOCK MARKET)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Newspaper - Internat❯