Internationale avisuddrag med Wirecard, Boeing og Shell

Udgivet den 06-07-2020  |  kl. 06:32  |  

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

WIRECARDS KERNEFORRETNING HAR TABT PENGE I ÅREVIS IFØLGE REVISION

Wirecards kernevirksomhed i Europa og Amerika har tabt penge i årevis, hvilket rejser tvivl om det økonomiske fundament i de dele af virksomheden, der ikke er direkte berørt af regnskabsskandalen. (WIRECARD'S CORE BUSINESS HAS BEEN LOSSMAKING FOR YEARS, AUDIT SHOWS)

DOMINION DROPPER RØRLEDNINGSPROJEKT OG SÆLGER GASFORRETNING TIL BERKSHIRE HATHAWAY

Dominion Energy har skrottet et stort rørledningsprojekt og solgt sin naturgastransmissions-virksomhed til Berkshire Hathaway i et skifte mod renere energi i det amerikanske forsyningsselskab. (DOMINION DROPS PIPELINE PROJECT AND SELLS GAS BUSINESS TO BERKSHIRE HATHAWAY)

CORONAVIRUS KATALYSERER HISTORISK SKIFTE I MITSUBISHIS M&A-STRATEGI

En af Japans mest aktive og aggressive virksomhedshandlere i mere end et århundrede, Mitsubishi Corporation, indfører en "one-in, one-out" opkøbsstrategi. (CORONAVIRUS PROMPTS HISTORIC SHIFT IN MITSUBISHI'S M&A STRATEGY)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

TEKNOLOGI-GIGANTER STÅR OVER FOR EU'S JURIDISKE TILTAG

Google, Amazon og Facebook står over for potentielle europæiske regler, der sigter på at reducere deres konkurrencebegrænsende virksomhed, få dem til at betale skat og tvinge dem til at tage mere ansvar. (TECH GIANTS TO FACE EU LEGAL PUSH)

FORSYNINGSSELSKABER ANNULLERER ATLANTERHAVSKYST-RØRLEDNINGEN EFTER ÅRS FORSINKELSER

Duke Energy og Dominion Energy trækker stikket for en rørledning under Appalachian Trail, da virksomheder fortsat møder massiv miljø-modstand mod nye fossile rørledninger. (COMPANIES CANCEL ATLANTIC COAST PIPELINE AFTER YEARS OF DELAYS)

NÆSTE BOEING 737 MAX TESTFLYVNING PLANLAGT TIL DE KOMMENDE DAGE

Den næste test, der skal bringe Boeing 737 Max tilbage i drift, ventes at blive sat i gang i indeværende uge. (NEXT BOEING 737 MAX GOVERNMENT TEST FLIGHT SCHEDULED FOR COMING DAYS)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

SHELL ANTYDER AT FLYTTE HOVEDKVARTER TIL STORBRITANNIEN

Royal Dutch Shell har antydet at flytte hovedkvarteret fra Holland til Storbritannien i et forsøg på at forenkle den komplekse kapitalstruktur. Olieselskabets topchef afviste tydeligt at udelukke sådanne planer i weekenden. (SHELL CHIEF HINTS AT RELOCATING HEADQUARTERS TO BRITAIN)

THE DAILY TELEGRAPH (TELEGRAPH.CO.UK)

BANKER FÅR 11 MIA. PUND I COVID-GEBYRER

Bankerne har indtægtsført 11 mia. pund i gebyrer i Europa hidtil i år, da et styrtdyk i virksomhedsovertagelser afbalanceres af udlånsvirksomhed til at bekæmpe coronavirus-pandemien. (BANKERS GORGE ON 11 BLN. POUNDS COVID DEBT FEES)

THE GUARDIAN (THEGUARDIAN.COM/INTERNATIONAL)

BORIS JOHNSON HAR "GODE GRUNDE" TIL AT HOLDE HUAWEI UDE AF BRITISK 5G

Premierminister Boris Johnson har "gode tekniske grunde" til at ændre beslutningen om at give kinesiske Huawei mulighed for at være med i opbygningen af Storbritanniens 5G-infrastruktur. Det vurderer en tidligere chef for MI6. (BORIS JOHNSON NOW HAS 'SOUND REASONS' TO KEEP HUAWEI OUT OF UK 5G)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

NY ROLLE FOR ECB

ECB skal være uafhængig - men af hvem? Den tyske forbundsdomstols afgørelse om ECBs obligationskøbsprogram var et stort indgreb, der kan få eksplosive konsekvenser for den europæiske retsorden. (EINE NEUE ROLLE FÜR DIE EZB)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

FORRETNINGSTILLIDEN STIGER FOR FØRSTE GANG I NI MÅNEDER EFTER JAPANSK GENÅBNING

Virksomheder føler sig bedre tilpas nu, hvor økonomien er ved at komme tilbage i omdrejninger, men der er stadig en lang farefuld vej endnu, før den er i mål. (BUSINESS SENTIMENT RISES FIRST TIME IN NINE MONTHS AS JAPAN REOPENS)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

ALVORLIG FLASKEHALS I GODSTOGSTRANSPORT TIL EUROPA VED DEN KINESISKE GRÆNSE

Containerterminaler kæmper med at håndtere en stigning i fragtmængden, efter at flere byer har indført godstogstransport til Europa, og pandemi har fået mange virksomheder til at skifte fra luft- og søtransport. (SEVERE BACKLOG IN EUROPE-BOUND TRAINS AT CHINESE BORDER)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Newspaper - Internat❯ 

Relaterede nyheder