Internationale avisuddrag med Zoom, Ericsson og ABB

Udgivet den 03-06-2020  |  kl. 06:32  |  

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

ZOOM KAPITALISERER PÅ ARBEJD-HJEMME-TRENDEN I ET FORVENTET JUBELKVARTAL

Videokonferencevirksomheden Zoom rapporterede en stigning i indtægterne på 169 pct. fra nye betalende kunder, der bruger værktøjet, når arbejdet foregår hjemmefra. (ZOOM RIDES WFH TREND TO FORECAST-BEATING QUARTER)

GOOGLE FJERNER SMARTPHONE-TJENESTER MÅLRETTET KINESISKE APPS

Google har fjernet smartphone-tjenester, der fjerner kinesiske apps. Tjenesterne var de mest brugte i Play Store i Indien, før de blev fjernet tirsdag. (GOOGLE TAKES DOWN SMARTPHONE SERVICE TARGETING CHINESE APPS)

IWG OVERTAGER RIVALISERENDE WEWORKS FRAFLYTTEDE LOKALER

IWG Group, der udbyder kontorfællesskaber og forretnings-lounges, overtager en del af Weworks tidligere kontorfaciliteter. Det er første skridt fra den britiske gruppe til at udnytte konkurrentens nedtur. (IWG TAKES OVER OFFICE VACATED BY RIVAL WEWORK)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

FACEBOOKS ZUCKERBERG FORSVARER BESLUTNINGEN OM AT LADE TRUMP-INDLÆG STÅ

Facebooktopchef Mark Zuckerberg har forsvaret beslutningen om at lade præsident Trumps indlæg på platformen stå urørt på trods af stigende anklager om, at et af hans opslag i sidste uge var ensbetydende med en opfordring til vold. (FACEBOOK'S ZUCKERBERG DEFENDS DECISION TO LEAVE TRUMP POSTS ALONE)

LYFT MELDER OM STIGENDE TRAFIK

Samkørselsselskabet Lyft har set stigende efterspørgsel over de seneste uger, da folk er begyndte at vove sig ud efter Covid-19 nedlukningen. Men aktiviteten er fortsat langt under niveauet sidste år. (LYFT SAYS TRAFFIC IS PICKING UP)

ERICSSON OVERTAGER ROLLEN SOM 5G-LEDER EFTER AMERIKANSK HUAWEI-NEDSLAG

Den svenske tele-gigant Ericsson står som ny leder at 5G-teknologi. Trump-administrationens stadigt mere aggressive indsats for at bekæmpe Huawei har givet det svenske firma muligheden for at stå i spidsen for udrulningen af 5G-teknologi over hele verden. (ERICSSON EMERGES AS 5G LEADER AFTER U.S. BRUISES HUAWEI)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

FTSE 100-JUSTERING TVINGER STORE PANDEMIRAMTE VIRKSOMHEDER UD

FTSE 100 står foran den største justering i fire år, hvor fire af Storbritanniens største virksomheder mister deres børsstatus i denne måned. Ejeren af British Gas, Centrica, krydstogtsoperatøren Carnival, lavbudgetflyselskabet Easyjet og ingeniørkoncernen Meggitt står til at ryge ud af indekset. (FTSE 100 SHAKE-UP AFTER COMPANIES FALL VICTIM TO PANDEMIC)

THE DAILY TELEGRAPH (TELEGRAPH.CO.UK)

TIDLIGERE FLYBE-EJER FØRER AN I RACE FOR AT KØBE VIRGIN AUSTRALIA

Hovedbagmanden bag det dødsdømte flyselskab Flybe, Cyrus Capital, er en af to frontløbere i kampen om at købe Virgin Australia, der er sat under administration. (FORMER FLYBE OWNER LEADS RACE TO BUY VIRGIN AUSTRALIA)

THE GUARDIAN (THEGUARDIAN.COM/INTERNATIONAL)

EASYJET VIL GENOPTAGE FLYVNINGER PÅ DE FLESTE EUROPÆISKE RUTER INDEN AUGUST

Easyjet har planer om at genstarte flyvninger på hovedparten af selskabets ruter til sommer med charterflyvninger fra alle britiske lufthavne i juli og august. (EASYJET TO RESUME FLIGHTS ACROSS MOST EUROPEAN ROUTES BY AUGUST)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

TUI OG BOEING ER ENIGE OM ERSTATNING

Ikke blot Corona-pandemien har ramt TUI - den store debat om Boeings 737 Max fly har også været en byrde for rejsekoncernen indtil for nylig. Men nu er der i det mindste gode nyheder, da den amerikanske flyfabrikant kompenserer for de omkostninger, der er opstået i forbindelse med flyforbuddet for 737 Max. (TUI UND BOEING EINIGEN SICH AUF SCHADENERSATZ)

DAGENS INDUSTRI (DI.SE)

ABB OVERVEJER AT SÆLGE TURBOOPLADNINGSOPERATIONER IFØLGE ANALYTIKER

Industrigiganten ABB overvejer muligvis at afhænde aktiviteterne inden for turboladere, der genererer en omsætning på 1 mia. dollar årligt. Det vurderer en analytiker fra storbanken Citi. (CITI: ABB KAN ÖVERVÄGA SÄLJA VERKSAMHET INOM TURBOLADDARE)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Newspaper - Internat❯ 

Relaterede nyheder