ISS/CEO: Kvartalet er bevis på key account-strategi virker

Udgivet den 08-05-2019  |  kl. 11:09  |  

Der er glæde at spore hos ISS' administrerende direktør, Jeff Gravenhorst, efter at servicekoncernen onsdag morgen har fremlagt en handelsopdatering for årets første kvartal.

I årets første tre måneder havde ISS en organisk vækst på 6,1 pct., og da der ikke har været valutamodvind, slår det igennem, lyder det fra topchefen. Omsætningsvæksten endte på 4,9 pct.

- Grunden til, at der er forskel, er, fordi vi har solgt forretninger fra. Det vigtigste er dog, at vi vokser inden for det segment, vi satser på - key account, siger han.

- Væksten er drevet af Europa og ikke "emerging markets". "Emerging" må gerne vokse, men det er vigtigt for os, at Europa, som er en stor del for os, kommer igen. Udviklingen er et godt bevis på, at strategien med fokus på key account virker, lyder det fra Jeff Gravenhorst.

ISS' organiske vækst var højere, end analytikerne havde regnet med. Ifølge estimater indsamlet af selskabet selv havde analytikerne ventet en organisk vækst på 4,0 pct.

Servicekoncernen nåede i årets første kvartal en omsætning på 18.681 mio. kr. Analytikerne havde ventet en fremgang til 18.307 mio. kr. fra 17.813 mio. kr samme kvartal året før.

- Vi har ikke tabt store kunder i løbet af de sidste mange måneder, og det gør, at vi kommer lidt bedre ud end forventet. Og så har vi haft mere ekstraarbejde på vores store kontrakt end ventet, fortæller Jeff Gravenhorst.

ISS-aktien stiger onsdag formiddag 4,4 pct. på børsen til en pris på 218,10 kr.

/ritzau/FINANS

Oliver Sønderbye Therp

Tags:  CEO❯  Report❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder