ISS/Jefferies: Kursmålet sænkes efter strategiplan

Udgivet den 12-12-2018  |  kl. 14:13  |  
Arkiv: Foto

Analytikerne i Jefferies har taget et nyt kig på ISS efter lanceringen af den nye strategi og skruet ned for optimismen.

Jefferies sænker kursmålet for ISS-aktien til 220 kr. fra 260 kr., men fastholder dog anbefalingen "køb", fremgår det af en analyse fra finanshuset.

ISS holdt strategidag mandag og præsenterede planer om store frasalg og en fokusering på højmarginområder. Planen faldt dog i dårlig jord hos investorerne, og ISS-aktien faldt 5,8 pct. på dagen til 185,55 kr. Siden har den kun genvundet mindre end 1 kr. i kurs.

- ISS' strategiopdatering er lidet hjælpsom for resultaterne på den korte bane, da den frasolgte omsætning og investeringerne i driftsomkostninger svækker estimaterne for indtjeningen per aktie med 11 til 13 pct. for 2019 og 2020. Men vi støtter initiativet på den mellemlange bane og ser den nuværende værdisætning som et spændende indgangspunkt for dem, der deler vores syn, skriver Jefferies.

Analytikerne bemærker blandt andet, at ISS handler til den laveste P/E-vurdering, et mål for aktiekursen sat over for indtjeningen, siden børsnoteringen i 2015.

/ritzau/FINANS

Mathias Stigsgaard

Tags:  Maintain❯  Research❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder