Jobindex rammer forventningerne for 4. kvartal 2018

Udgivet den 18-02-2019  |  kl. 06:29  |  

Resultater og omsætning rammer forventningerne

Jobindex-koncernen omsatte i 2018 for 317 mio. kr. og leverer et resultat på 89 mio. kr. før skat og renter. Det er helt i tråd med forventningerne på henholdsvis 320 og 90 mio. kr. 

Vi har igen præsteret en sund og stabil udvikling på tværs af de forskellige forretningsområder, siger direktør Kaare Danielsen om resultatet i Jobindex-koncernen, der udover kerneforretningen i Jobindex omfatter StepStone, it-jobbank og Computerworld samt Jobbsafari i Sverige og Norge. 

Jobindex har i 2018 lanceret evalueringer af arbejdspladser og investeret i en stor TV-kampagne og jobglæde. Disse aktiviteter var medvirkende til at Jobindex i januar 2019 for første gang nåede op på over 1 million brugere ifølge Dansk Online Index fra Gallup. 

Vækst i Jobindex rekrutteringsprodukterne

Jobindex udvikler fortsat produkter og markedsføring af sine rekrutteringsydelser, hvilket har givet en vækst i omsætningen fra 29 til 32 mio. kr. Jobindex håndterede 1234 rekrutteringer i 2018, og Jobindex blev nr. 1 indenfor rekruttering af it, ingeniører og tekniske specialister i den årlige undersøgelse af rekrutteringsfirmaer fra Supana. 

Kaare Danielsen siger: Fremtiden ligger i rekruttering, hvor virksomhederne har store udfordringer med at tiltrække og fastholde medarbejderne på flere og flere områder. Vi har de værktøjer, der kan eksponere virksomhederne og sikre en professionel rekruttering med holdbare resultater.

Computerworld Premium viser resultater

Computerworld leverede et overskud på 1,8 mio. kr. ud af en omsætning på 32 mio. kr. - og særligt Computerworld Premium, lanceret i februar 2018, har vist sig at være eftertragtet hos it-professionelle og -ledere. 

Forventer stigende jobmarked i 2019

Dansk Jobindex har vist et lille fald i antallet af jobannoncer i januar 2019, men Jobindex tror på en stigning i det samlede jobmarked i 2019, og med en forstærket salgsindsats forventer Jobindex en omsætning i niveauet 350 mio. kr. og et driftsresultat i niveauet 100 mio. kr. i 2019.

Vedhæftet fil

Kvartalsrapport 4. kvartal 2018 v2

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Relaterede nyheder