Jury giver medhold til Plantronics i GN Audios retssag mod Plantronics

Udgivet den 18-10-2017  |  kl. 16:55  |  

En jury i Forbundsretten i Wilmington, Delaware, har i dag givet Plantronics medhold i retssagen anlagt af GN Audio mod Plantronics. Plantronics blev i 2012 stævnet af GN Audio for misbrug af dominerende stilling på distributørmarkedet i USA. Juryen har ikke fundet, at Plantronics adfærd på markedet var ulovlig.

GN Audio vil, når den skriftlige begrundelse for dommen er modtaget, overveje om selskabet vil anke afgørelsen eller ej.

Denne meddelse har ingen indflydelse på de finansielle forventninger for 2017.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Investorer og analytikere
Peter Justesen
VP - Investor Relations & Treasury
Telefon: +45 45 75 87 16

Presse og medier
Steen Frentz Laursen
VP - Group Communication
Telefon: +45 45 75 07 21

Om GN Group
GN Group er globalt førende inden for intelligente lydløsninger, som sætter dig i stand til at høre mere, gøre mere og være mere, end du troede muligt. Vi forandrer liv ved hjælp af lyd: intelligente høreapparater, som forbedrer livet for mennesker med høretab; integrerede hovedtelefoner og kommunikationsløsninger, som øger produktiviteten for medarbejdere i alle typer virksomheder; trådløse hoved- og øretelefoner designet til at understøtte enhver livsstil - fra sportsentusiaster til pendlere og kontoransatte.

GN's verdensledende ekspertise inden for det menneskelige øre, lyd, trådløse teknologier og miniaturisering skaber innovative og intelligente lydløsninger, der sælges i 100 lande over hele verden gennem brands som Jabra, ReSound, Beltone og Interton. GN Group er grundlagt i 1869, har i dag flere end 5.000 medarbejdere og er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen (GN.CO).

Besøg vores hjemmeside GN.com - og følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Vedhæftede filer:

Medd 51 - Jury giver medhold til Plantronics i GN Audios retssag mod Plantronics.pdf

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder