Jyske Bank sænker sin Pandora-anbefaling efter stort kursridt

Udgivet den 04-06-2020  |  kl. 09:06  |  

Jyske Bank sænker sin anbefaling af smykkeselskabet Pandoras aktie til "hold" fra "køb", fremgår det af et analysenotat fra banken torsdag.

Kursmålet er i samme ombæring løftet til 365 kr. fra 280 kr.

- Pandora er oppe med 26 pct. år til dato og ligger i øjeblikket tæt på toppen tilbage i januar. Dette virker en anelse overgjort set i lyset af de udfordringer, som Covid-19 har forårsaget, skriver analytiker Janne Vincent Kjær blandt andet i notatet.

- Vi har fortsat tiltro til, at de restruktureringsinitiativer, som Pandora har iværksat, vil bære frugt, når først situationen normaliserer sig, men på kort sigt ser vi begrænset med nye informationer, som kan give næring til forventningerne om en bedring i salget af charms, fortsætter hun.

PRISSÆTNING FORTSAT ATTRAKTIV VED MILD CORONAEFFEKT

På lidt længere sigt vurderer Jyske Bank fortsat prissætningen af Pandora som værende fair, og der kan være mere at hente, hvis effekterne af coronakrisen ikke bliver så voldsomme som først frygtet.

- Selv om Pandora er stegt med over 80 pct. fra bunden i midten af marts, er aktien fortsat nede med over 60 pct. fra toppen i 2016. Prissætningen ser derfor fortsat attraktiv ud, vel at mærke hvis Covid-19 viser sig at være af midlertidig karakter, skriver Janne Vincent Kjær.

Der er dog fortsat lang vej til en normalisering i kundestrømmen hos Pandora efter udbruddet af coronavirus, og samtidig skal smykkeselskabet fortsat bevise, at restruktureringstiltagene kan løfte salget betydeligt igen, lyder vurderingen fra Jyske Banks analytiker.

Pandora-aktien steg onsdag 4,2 pct. til 365,90 kr.

/ritzau/FINANS

Mikkel Brix Kvols

Tags:  Downgrade❯  Research❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder