Luxor opjusterer forventningerne til 2021/22

Udgivet den 08-08-2022  |  kl. 06:34  |  
Aktie tabel

Godt hjulpet af kursavancer opjusterer investeringsselskabet Luxor forventningerne til regnskabsåret 2021/22.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse lørdag.

Den ventede basisindtjening for regnskabsåret 2021/2022 opjusteres til "niveauet 48 mio. kr." mod en tidligere forventning på "i niveauet 42 mio. kr."

- Forventningen om en højere basisindtjening skyldes primært, at basisindtjeningen i regnskabsårets tredje kvartal på 12,9 mio. kr. er ekstraordinært positivt påvirket af kursavancer og et bedre forløb for nettotab/- gevinst på pantebreve end ventet, oplyser selskabet, og slår samtidig fast, at selskabet ikke i regnskabsårets tredje kvartal har været negativt påvirket af den nuværende makroøkonomiske udvikling.

Samtidig oplyser selskabet, at der for næste regnskabsår - 2022/23 - ventes en lavere basisindtjening som følge af "en forventning om lavere kursavancer og en negativ udvikling i nettotab-/gevinst på pantebreve under hensyntagen til den nuværende makroøkonomiske udvikling".

Om forløbet af de første ni måneder af regnskabsåret oplyses det, at den foreløbige gennemgang af udkast til delårsrapport viser et forventet resultat før skat på 133,9 mio. kr., som fremkommer af en basisindtjening på 40,2 mio. kr., regulering til dagsværdi af renteswaps og gæld til realkreditinstitutter samt omkostninger ved optagelse af realkreditlån på 39,3 mio. kr. samt regulering til dagsværdi af investeringsejendomme på 54,4 mio. kr.

Selskabet offentliggør det fulde regnskab for de første ni måneder af regnskabsåret 2021/22 den 23. august.

.\\˙ MarketWire

Claus Mikkelsen

Tags:  Profit warning❯  Shares❯