Mandagens aviser med Danske Bank, B&O og SAS

Udgivet den 18-05-2020  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

BANKER FÅR DEL AF KONKURSRAMTES HJÆLPEPAKKER

Går en virksomhed konkurs, selv om den har fået hjælpepakker, risikerer kreditorerne at stå dårligere end bankerne, lyder advarsel fra kuratorer. (Forside, side 6-7)

DANSKE BANKS BESTYRELSE FASTHOLDER EGEN LØNSTIGNING

Danske Banks bestyrelse fastholder sine planer om at hæve lønnen til sig selv. Formand Karsten Dybvad og resten af bestyrelsen skal have en lønstigning i 2021 i stedet for 2020, der ellers oprindeligt var planen. (Side 8)

STRESS I FINANSSEKTOREN ER HALVERET UNDER NEDLUKNING

Stress har hærget bankerne i årevis, men billedet er vendt under coronakrisen, hvor syv ud af ti ansatte har arbejdet hjemme. (Side 12)

DANSK MODEFIRMA VINDER KOPISAG MOD MODEGIGANT

Det danske modefirma Rains får milliardkoncernen Inditex' Zara-kæde dømt for kopiering af regntøj. Nu overvejes det at anlægge udenlandske sager. (Side 14)

BLACKROCK MELDER OM REKORD FOR BÆREDYGTIGE INVESTERINGER

Milliarderne triller mod bæredygtige investeringer, og temaet er slet ikke indpriset endnu, vurderer Blackrock-chef. (Side 22-23)

BERLINGSKE BUSINESS

B&O KAN IKKE PASSIVT VENTE PÅ, AT NOGEN KOMMER OG REDDER SELSKABET

B&O havde allerede rigeligt med udfordringer med et voldsomt pres fra kæmpestore konkurrenter og et ændret forbrugsmønster. Nu presser coronakrisen den ikoniske virksomhed til at bede aktionærerne om flere penge. (Forside, side 6-7)

FRYGTET OLIGARK VAR DANSKE BANK-KUNDE

To russiske milliardærer og forretningsmænd - angiveligt med tråde til organiserede kriminelle og kontrol over selskaber i skattely - var blandt kunderne i Danske Banks skandaleramte estiske filial, viser nye oplysninger. (Side 4-5)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

EJERE AF INVESTERINGSBEVISER BETALER FOR BANKYDELSER, SOM ANDRE FÅR GRATIS

Stik imod EU's investorbeskyttelsesregler betaler især småinvestorer med investeringsbeviser ofte gebyrer for ydelser og rådgivning i banken, som i forvejen er tilgængelig og gratis for bankens øvrige kunder. (Forside, side 6-7)

SAS SØGER OM FLEST PENGE I LØNKOMPENSATION

SAS topper nu listen som største ansøger om lønkompensation. Samtidig er syv nye selskaber rykket ind på top ti over de største ansøgere. (Side 2)

PANDORA KAN HAVE RAMT TIDSÅNDEN EFTER CORONAKRISEN

Lukninger kom i vejen for den relancering, der skulle have bragt væksten tilbage hos smykkeproducenten. Men bl.a. stor vækst i salget på nettet indikerer, at Pandora har ramt en trend og stemning, som bliver forstærket af coronakrisen. (Side 8-9)

LUFTHAVNSCHEF TROR FLYREJSER BLIVER VÆRRE END ÅBEN HJERTEKIRURGI

Ansigtsmasker, handsker og kø ud til p-pladsen risikerer at blive hverdag, når lufthavnene igen skal til at lukke op. (Side 11)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Seneste nyheder