Mandagens aviser med Nordea, Jeudan og Coloplast

Udgivet den 26-11-2018  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

NORDEA TILBØD KUNDER SMUTVEJ UDEN OM BØRSREGLER

En Nordea-afdeling, som ATP's nuværende topchef, Christian Hyldahl, var ansvarlig for, tilbød i 00'erne storkunder en række instrumenter, så de kunne krybe uden om børsregler om storaktionærers oplysningspligt. (Forside, side 6-7)

JEUDAN KLAR TIL MIA-OPKØB NÅR NÆSTE KRISE KOMMER

Jeudan har lige nu en opkøbskapacitet på 4 mia. kr., og en egenkapital på 6,5 mia. kr. Topchef Per Hallgren ser frem til de gode tilbud, der kommer, når opturen er slut. (Side 8)

TRÆNGTE LANDMÆND PRESSES AF DÅRLIGT SLAGTERIRESULTAT

Kødkoncernen Danish Crowns efterbetaling er den ringeste i ni år, og det kan skubbe tørkeramte og gældsplagede bønder ud over kanten. (Side 12)

MÆGLER VIL VÆRE STØRST I DANMARK

Forsikringsmægleren Söderberg & Partners ændrer og styrker organisationen inden for skadesforsikring for at sætte fart på udviklingen. (Side 16)

KRISTIAN JENSEN ADVARER ØRSTED FØR STORT ELSALG

Finansminister Kristian Jensen (V) forventer, at Ørsted har en "fintfølende politisk fornemmelse" for, hvem de bør sælge milliardforretningen Radius til. (Side 17)

BERLINGSKE BUSINESS

STÆVNET FOR AT LØBE MED KONTRAKT FOR NÆSEN AF PARTNER

Ejendomsinvestoren Nils Jansson beskyldes af sin tidligere partner, NDP, for at have stjålet en lukrativ kontrakt med kapitalfonden Blackstone, som han nu bruger til at opkøbe ejendomme i hovedstaden med. (Forside, side 6-7)

EUROPÆISK ELBRANCHE I HISTORISK OPGØR MED "CO2-SVINERI"

Europæisk Elbranches danske topchef lægger op til, at hele elforsyningen i Europa kan være CO2-neutral i 2045. Det vil kræve massive investeringer og store politiske beslutninger. Dansk virksomheder står til at kunne tjene stort på omstillingen. (Side 8-9)

COLOPLAST SATSER SERIØST PÅ TÆTTERE FORHOLD TIL BRUGERNE

Coloplast reorganiserer ledelsen. Topchefen bliver bestyrelsesformand, mens ny chef kommer fra egne rækker. Genansat direktør skal stå for Stomi og Kontinensforretningen. Et tættere forhold til brugerne er en seriøs satsning. (Side 12-13)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

PENSIONSSELSKABER KASTER SIG OVER ÆLDREOMRÅDET

I jagten på afkast retter pensionsselskaberne opmærksomheden mod alternative investeringer med udsigt til stabile indtægter i mange år. Plejehjem og ældreresorts samt egentlig ældrepleje er blandt visionerne. (Forside, side 8-9)

SVINEPRODUCENTER VIL AF MED TULIP

Danske svineproducenter er rasende over, at pengene nu på tredje år fosser ud af Danish Crowns største datterselskab, britiske Tulip Ltd. De store tab i Tulip resulterer i en lavere svinekødsafregning til landmændene. (Side 3)

JYSK VIL LUKKE PARTNERE IND

Dynekøbmand Lars Larsen er klar til nye store investeringer i Vietnam, hvor han er medejer af et møbelselskab. Samtidig er Jysk på vej med en ny forretningsmodel for vækst i netop Asien. (Side 4)

AMBU ER SOM EN TUR I RUTSJEBANEN

Der er en del ubekendte, men hvis man forholder sig til realiteterne, er der virkelig mange positive ting at sige om Ambu-aktien. (Side 10-11)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Relaterede nyheder