Mandagens aviser med Novo Nordisk, Carlsberg og B&O

Udgivet den 20-02-2017  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

HESALIGHT DRÆNET AF FIKTIVE FAKTURAER IFØLGE KURATOR

Stifteren af Hesalight, Lars Nørholt trak en formue ud af selskabet før konkursen, og han forsøgte at dække over det med fakturaer uden hold i virkeligheden. Det vurderer konkursboets kurator, Henrik Selchau Poulsen, der kategoriserer fakturaerne som "meningsløse". (Forside, side 6-7)

INVESTORER SATSER MIO PÅ TATOVERING ONLINE

Investorer - Lars Tvede og Peter Warnøe - køber for et hemmeligt millionbeløb 10 pct. af den hypede tatoveringsplatform Tattodoo, der har den tidligere Liverpool-spiller Daniel Agger, Christian Stadil og AOL-bossen Jimmy Maymann som bagmænd. (Side 8)

ROSKILDE-VIRKSOMHEDEN PHOTOCAT FÅR DANSK MILLIONTILFØRSEL

Den svensk-børsnoterede virksomhed Photocat har gennem udstedelse af nye aktier fået tilført 9,3 mio. kr. Pengene skal blandt andet investeres i nye maskiner. (side 9)

VÆKSTFONDEN GIVER BILLETTO NYE PENGE

Den digitale markedsplads for events Billetto taber stadig penge. Men Vækstfonden har endnu en gang har skudt et tocifret millionbeløb i den digitale markedsplads, fonden regner med at få sin investering hjem mange gange. (Side 10)

NOVO NORDISK VINDER ANDELE PÅ AMERIKANSK INSULINMARKED

Novo Nordisks insulinforretning i USA fortsætter med at vinde markedsandele. Ifølge receptstatistikken for uge 6 er Novo Nordisks samlede markedsandel for nye receptudskrivninger tilbage på januars høje niveau med en markedsandel på 30,3 pct. (Side 11)

B&O-SLAGSMÅL MED TV-GIGANTER KAN TAGE ÅREVIS

B&O kan være blevet snydt for et millionbeløb af LG og Philips. Men slagsmålet, der handler om ulovlig prisdannelse, kan trække ud i årevis. Meget taler dog for, at parterne undervejs indgår et forlig, fordi den ene part bliver udmattet. (Side 11)

BOGPORTAL DROPPER DANMARK EFTER MODVILJE FRA GYLDENDAL

Markedslederen på bogmarkedet, Gyldendal, vil ikke samarbejde med studieplatformen Lix, der derfor er nødsaget til at kigge mod udenlandske forlag. De står til gengæld i kø. (Side 12)

BERLINGSKE BUSINESS

CARLSBERG SATSER MILLIONER PÅ SPECIALØL

Carlsberg poster 50 mio. kr. i stor opgradering af mikrobryggeriet Jacobsen. De seneste fire år har Jacobsens specialøl oplevet en kraftig fremgang. (Forside, side 6-7)

GREENSPAN ADVARER MOD AT GENTAGE 1970'ERNES KAOS

Præsident Donald Trump møder kritik fra en af de tungeste økonomiske stemmer i det 20. århundrede. Alan Greenspan, USAs tidligere centralbankchef, advarer mod økonomisk overophedning og en gentagelse af historien. (Side 10)

NOVO NORDISK ER UNDER PRES FRA FLERE SIDER

Høje medicinpriser i USA er under angreb. Men salget i nye markeder stiger fortsat med 12-14 pct. Et direkte fald i overskuddet må påregnes i år, mens et stort investeringsprogram begrænser Novo Nordisks evne til opkøb af egne aktier. (Side 12-13)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SKÆRPET INDSATS MOD ITSKANDALER

Efter en stribe it-skandaler i det offentlige er der politisk opbakning til at give Statens it-projektråd flere muskler for at forhindre kostbare it-projekter i at køre af sporet. De udvidede beføjelser til at dæmme op for nye it-skandaler kommer efter et opråb fra rådets næstformand, tidligere Grontmij Carl Bro-topchef Birgit Nørgaard. (Forside, side 4-5)

UTÅLMODIGE INVESTORER KAN GIVE UROLIGE MARKEDER VURDERER ØKONOM

Set fra investorside er det ganske småt med håndfaste nyheder på Donald Trumps løfter om skattereform og deregulering. Og en længere ventetid, end mange måske har regnet med, kan på kort sigt give en del markedsuro, lyder det fra en amerikansk kapitalforvalter. (Side 9)

DSV OG LUNDBECK ER OVERVURDEREDE VURDERER ANALYSEBUREAU

Morningstar fastholder et fair value estimat for DSV på 300 kr. pr. aktie, og estimatet for Lundbeck på 218 kr. pr. aktie er ligeledes uændret. Begge aktier fremstår dermed overvurderede. (Side 12)

SAS OVERHALES AF NORWEGIAN

Lavprisselskabernes succes gør ondt på SAS, som nu forsøger at ændre konkurrenceforholdet ved at lægge baser uden for Skandinavien. Og mens Norwegian differentierer sig på prisen, har SAS investeret betydeligt i koncernens loyalitetsprogram. (Side 13)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail: finans@ritzau.dk , www.ritzaufinans.dk

Tags:  newspaper❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
22/06/18

 
0,00%
 
22/06/18

 
0,00%
 
22/06/18

 
0,00%
 
22/06/18

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder