Mandagens aviser med Orphazyme, Alm. Brand og Saxo Bank

Udgivet den 21-06-2021  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

HOTELLER LAGT NED AF HACKERE - ANGREB VOKSER I STYRKE

Et cyberangreb har i ti dage lammet AK Techotel, der leverer bookingsystemer til hoteller. Direktør i it-sikkerhedsfirmaet Dubex, Gorm Mandsberg, fortæller, at selskabet har to kunder om ugen, der er ramt af forretningskritiske angreb. (Forside, side 6-7)

SAXO BANK ÅBNER DØREN FOR HANDEL MED KRYPTOVALUTA

Som en af de første banker i verden vil Saxo Bank gøre det muligt for kunderne at handle med tre kryptovalutaer. (Side 8)

ORPHAZYMES TOP HOLDER FAST I HÅBET

Orphazymes næstformand, Bo Jesper Hansen, understreger over for aktionærerne, at risikoen er væsentlig i Orphazyme. Et salg af selskabet overvejes. (Side 10)

IT FACTORY-MEDEJER FÅR STOR MILLIONERSTATNING

Tidligere storaktionær i IT Factory Peter Sølbeck har nu modtaget en stor millionerstatning efter skandalen i selskabet. (Side 12)

AKTIEMARKEDET DUMPER ALM. BRANDS MILLIARDOPKØB AF CODAN

Markedet har skåret cirka 2 mia. kr. og dermed en femtedel af Alm. Brands markedsværdi efter opkøbet af Codan. Investorer mener, at købet er for dyrt. (Side 18-19)

BERLINGSKE BUSINESS

KLIMABEVIDSTHEDEN FORSVINDER, NÅR DET KOMMER TIL PRISEN

En række aktører inden for fødevareproduktion er dybt frustrerede over, hvad de oplever som en enorm forskel på de danske detailkæmpers ord og handling på klima og bæredygtighed. Særligt hos Coop handler det ofte kun om prisen. (Forside, side 6-7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

Der er ingen uddrag grundet tekniske problemer

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Relaterede nyheder