Mandagens danske avisuddrag med Danica, Coop og Spar Nord

Udgivet den 16-04-2018  |  kl. 06:51  |  

BØRSEN

DANICAS AFKAST I BUND AF NY MÅLING

Pensionsgiganten Danica ligger i bunden i en ny måling af pensionsselskabernes afkast med et minus på 3,1 pct. (Forside + side 6-7)

KPMG TAGER AFSTAND TIL NORTHCAPITAL

Revisionsselskabet KPMG tager afstand til at skulle have et samarbejde med ædelstensfirmaet Northcapital, som ellers blev hævdet af firmaet i et nyligt interview med Børsen. (Side 8)

COOP-FORMAND GENVALGT MED KNEBEN SEJR

Lasse Bolander blev lørdag genvalgt som formand for Coop med en kneben valgsejr på 62 stemmer mod modkandidaternes 61. (Side 10)

TRACKMAN-EJERE FORGYLDT EFTER REKORDÅR

Ejerne af teknologivirksomheden Trackman trækker 100 mio. kr. ud af selskabet efter et rekordregnskab. (Side 11)

SPAR NORD INVESTERER I DEBITO

Spar Nord investerer et ukendt millionbeløb i fintech-selskabet Debito, der er en digital inkassovirksomhed fra Aalborg. (Side 12)

MOBILBANKEN LUNAR WAY I STOR VÆKST

Mobilbanken Lunar Way har på tre år fået 20.000 kunder, og 2500 nye kunder kommer til om måneden, ifølge stifteren, Ken Villum Klausen. (Side 13)

GN AUDIO VIL TJENE PENGE I 2018

GN Audio, der er en del af GN Hearing, vil forbedre indtjeningen ved at introducere flere nye produkter til markedet. (Side 14)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

INVESTERINGSFONDE SKJULER DEN REELLE OMKOSTNING FOR INVESTORER

En gennemgang af investeringsfondenes indirekte omkostninger afslører, at fonde ofte kører med omkostninger, der er dobbelt så høje, som investorerne hidtil har fået besked om. (Forside + side 10-11)

COOP-FORMANDEN TAGER KRITIK FRA SELVSTÆNDIGE BRUGSFORENINGER TIL SIG

Selvstændige brugsforeninger kræver, at Coop-koncernen hurtigt skruer ned for omkostningerne, et krav som den genvalgte formand, Lasse Bolander, siger, at han har forstået. (Side 4-5)

BERLINGSKE BUSINESS

VIRKSOMHEDER MANGLER ARBEJDSKRAFT OG FLYTTER ARBEJDSPLADSER TIL UDLANDET

Ifølge en ny rundspørge er danske virksomheder nødsaget til at lægge en del af sin vækst uden for Danmarks grænser, da virksomhederne har svært ved at skaffe den rigtige arbejdskraft. Dansk Industri og IDA advarer om, at det vil gøre Danmark fattigere på sigt. (Forside + side 4-5)

RUSSISKE RIGMÆND FRYGTER AMERIKANSKE SANKTIONER

Russiske rigmænd trækker sine penge ud af schweiziske banker, fordi de frygter sanktioner fra den amerikanske præsident, Donald Trump. (Side 6)

COOP: BRUGSFORENINGERNE MENER, AT FORMANDSOPGØRET VAR DET HELE VÆRD

De selvstændige brugsforeninger i Coop siger, at et opgør mod formanden det har været det hele værd, på trods af at deres egen kandidat, Lars Fournais, samt de to andre modkandidater, ikke formåede at vælte den siddende formand, Lasse Bolander, af posten. (Side 8-9)

/ritzau/FINANS

Marianne Kromann Hellesen

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
12:48:01

 
0,00%
 
12:48:01

 
-0,47%
 
12:48:01

 
0,00%
 
12:48:01

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder