Mandagens internationale avisuddrag med Twitter, Google og brexit

Udgivet den 17-07-2017  |  kl. 08:06  |  

FINANCIAL TIMES (WWW.FT.COM):

TWITTER VIL STREAME SPORTSEVENTS OG GÅR EFTER STOR GOLFTURNERING

Twitter er i tidlige forhandlinger om at få rettighederne til digital streaming af golfturneringen US PGA Championship i Storbritannien. Forhandlingerne sker, efter at Sky mistede sin eneret til udsendelse af sportsbegivenheden. (TWITTER MOVES TO LAND RIGHTS TO US PGA CHAMPIONSHIP)

KINAS ØKONOMI VISER FØRSTE STIGNING I VÆKST SIDEN 2010

Kinas vækst steg i andet kvartal - på årlig basis - og det var første gang siden 2010 med stigende vækstrater. Kinas økonomi voksede med 6,9 pct. i andet kvartal og overgår derved regeringens målsætninger. (CHINA ON TRACK FOR FIRST ANNUAL GDP ACCELERATION SINCE 2010)

KINESISKE KØB AF UDENLANDSKE HAVNE ER FORDOBLET PÅ ET ÅR

Kinesiske investorer har fordoblet deres køb til 20 mia. dollar (129,7 mia. kr.), af udenlandske havne siden sidste år. Opkøbene skal være med til at bane vej for en ny rute for shipping gennem polarcirklen. (CHINESE PURCHASES OF OVERSEAS PORTS TOP $20BN IN PAST YEAR)

WALL STREET JOURNAL (WWW.WSJ.COM):

DUOPOL PÅ FLYMARKEDET UDFORDRES AF NYE KONKURRENTER

De store flyproducenter Airbus og Boeing udfordres i fremtiden af nye konkurrenter fra Kina, Rusland og Canada. De to selskaber har næsten haft duopol på markedet for almindelige passagerfly i to årtier. (NEW JETS THREATEN AIRBUS AND BOEING DUOPOLY)

TESLA-DIREKTØR ADVARER MOD KUNSTIG INTELLIGENS

Direktøren for Tesla, Elon Musk, advarer mod risikoerne ved en stigning i udviklingen af kunstig intelligens og foreslår, at der bliver lavet en reguleringsstyrelse, som skal guide udviklingen af teknologien. Elon Musk siger, at teknologien blandt andet kan udfordre alle menneskelige job på sigt. (ELON MUSK LAYS OUT WORST-CASE SCENARIO FOR AI THREAT)

THE NEW YORK TIMES (WWW.NYT.COM):

DEN DIGITALE UDVIKLING HAR NÆSTEN GJORT PENGE OVERFLØDIGE I KINA

Penge er næsten blevet overflødige i Kina på grund af den digitale udvikling. Ifølge konsulentfirmaet Iresearch var Kinas mobilbetalinger på 5500 mia. dollar ( 35.700 mia. kr.), hvilket er omkring 50 gange så meget som det amerikanske marked for mobilbetalinger. (IN URBAN CHINA, CAS IS RAPIDLY BECOMING OBSOLETE)

THE GUARDIAN (WWW.GUARDIAN.CO.UK):

GOOGLE SKAL GIVE LØNSTATISTIKKER FRA 2014 I IGANGVÆRENDE RETSSAG OM KØNSDISKRIMINERING

Google er blevet bedt om at give sine lønstatistikker fra 2014 til den amerikanske regering under en igangværende undersøgelse i det amerikanske arbejdsmarkedsministerium. Google er anklaget for en systematisk diskrimination af kvinder. (GOOGLE TOLD TO HAND OVER SALARY DETAILS IN GENDER EQUALITY COURT BATTLE)

BREXIT: STORBRITANNIEN SKAL FORBEREDE SIG PÅ EN SVAGERE ØKONOMISK FREMGANG I 2017

To store analysevirksomheder forudser, at Storbritannien skal forberede sig på en svagere økonomisk fremgang i resten af 2017. Det er blandt andet på grund af brexit og politisk usikkerhed, at tilliden til en økonomisk fremgang vil fortsætte med at svinde ind. (UK BUSINESS CONFIDENCE AT LOWEST POINT FOR SIX YEARS, SAYS FORECASTERS)

THE INDEPENDENT (WWW.INDEPENDENT.CO.UK):

VISA VIL INDFØRE KONTANTLØSE LØSNINGER PÅ DET BRITISKE MARKED

Visa lancerer et initiativ, der skal opmuntre detailhandlere i USA til at gå kontantløse, og virksomheden overvejer at lancere samme koncept i andre lande, heriblandt Storbritannien. En fjerdedel af de britiske forbrugere er skeptiske og siger, at de undgår butikker, der ikke tager imod kontanter. (VISA OFFERS BUSINESSES INCENTIVE TO ONLY ACCEPT CARD AND DIGITAL PAYMENTS)

TESCO VIL FJERNE SKADELIGE KEMIKALIER FRA DERES PRODUKTER

Supermarkedskæden Tesco vil fjerne potentielle skadelige kemikalier fra sit F&F-tøjmærke. Kæden er derved den seneste butikskæde, der vil sikre, at leverandørerne ikke tillader de potentielle skadelige kemikalier i deres produkter. (TESCO PLEDGES TO REMOVE HAZARDOUS CHEMICALS FROM ITS F&F CLOTHING RANGE)

DAGENS NÆRINGSLIV (WWW.DN.NO):

TELENOR OPJUSTERER FORVENTNINGERNE FOR RESTEN AF 2017

Den norske telegigant Telenor leverer stærkere tal end ventet af analytikerne i andet kvartal. Virksomheden opjusterer derfor forventningerne for 2017. (STERKERE ENN VENTET FRA TELENOR)

/ritzau/FINANS

Mariannne Kromann Hellesen

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
24/05/18

 
0,00%
 
06:57:01

 
0,00%
 
24/05/18

 
0,00%
 
06:57:01

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder