Mandagens obligationer: Renterne holdt sig i ro på afventende dag

Udgivet den 21-08-2017  |  kl. 15:04  |  

Med en svingrate på bare godt 2 basispoint i renteniveauerne var det en ganske afdæmpet dag på det danske obligationsmarked mandag.

Renten på den toneangivende tiårige statsobligation herhjemme endte i 0,52 pct., hvilket også var niveauet, da handlerne gik på weekend fredag.

På de øvrige europæiske markeder var tendensen til mindre rentefald.

Der var heller ikke meget inspiration at hente fra makrofronten, hvor der blandt andet ikke var nogen nøgletal af betydning på ugens første handelsdag.

Samtidig steg aktierne herhjemme en smule mandag, hvorfor der ikke længere var helt så meget trang til at søge i sikker havn, som tilfældet var i sidste uge.

I stedet blev mandagen brugt på at kigge frem mod Federal Reserves konference i Jackson Hole i slutningen af ugen, hvor flere spændende taler umiddelbart er i vente, og mod indtil flere nøgletal, der også venter senere på ugen.

Tirsdag er der blandt andet tillidstal fra Tyskland og eurozonen i kalenderen, mens onsdag byder på PMI-tal fra Tyskland, eurozonen og USA, hvorfra der også venter tal fra boligmarkedet.

Torsdag og fredag er der flere amerikanske tal fra boligmarkedet på plakaten, mens de ugentlige tal for nytilmeldte ledige og væksttal fra Tyskland også vil få opmærksomhed.

/ritzau/FINANS

Mikkel Brix Kvols

Tags:  Bonds❯  Danmark❯  Market Close❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
16:50:01

 
0,00%
 
20:36:01

 
0,66%
 
16:50:01

 
0,00%
 
20:36:01

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder