Morten Hübbe stopper hos Tryg - Johan Kirstein Brammer tager over

Udgivet den 30-01-2023  |  kl. 08:47  |  
Arkiv: Foto

Morten Hübbe stopper som administrerende direktør hos forsikringskoncernen Tryg.

Hans afløser bliver Johan Kirstein Brammer, der hidtil har været kommerciel direktør og direktionsmedlem hos den danske forsikringskoncern.

Han indtager den nye post 1. juni 2023.

Det meddeler Tryg mandag morgen, hvor der også annonceres udnævnelsen af to nye direktionsmedlemmer.

Morten Hübbe, der har været en del af Trygs ledelse i 20 år, hvoraf 12 af dem har været som topchef i selskabet, ønsker at fratræde for at forfølge en karriere uden for direktionsniveau, skriver Tryg.

I meddelelsen takker Trygs bestyrelsesformand, Jukka Pertola, Morten Hübbe for "en formidabel indsats for Tryg igennem tyve år."

- Morten har via sit stærke lederskab og sin høje faglighed styrket Trygs forretning, geografiske tilstedeværelse og omdømme. Under Mortens ledelse er Tryg vokset fra 4300 til 7500 medarbejdere, præmieindtægterne er løftet fra 20,5 til ca. 37 milliarder kroner (efter fuld integration af Trygg-Hansa og Codan Norge), og markedsværdien er øget fra 30 til 101 milliarder kroner.

- Hans aftryk på Tryg-koncernen er ganske enkelt uden sidestykke. Morten har siden en meget ung alder haft en erhvervskarriere på højeste niveau, og fra bestyrelsens side respekterer vi hans beslutning og ønsker ham alt det bedste i sit videre virke med bestyrelsesarbejde og mere tid til familien og andre interesser, siger Jukka Pertola.

Hans afløser, Johan Kirstein Brammer, har været i Tryg siden 2016, hvor han har været kommerciel direktør og en del af koncernledelsen siden 2018.

- Jeg er yderst tilfreds med det vellykkede successionsplanlægningsarbejde, som har betydet, at vi fra bestyrelsens side uden tøven har peget på Johan Kirstein Brammer som ny CEO. Med Johans store drivkraft og imponerende track-record - og en historisk stærk forretning at bygge videre på - er jeg ikke i tvivl om, at Johan er den helt rigtige til at stå i spidsen for Tryg og styrke positionen som skandinavisk markedsleder yderligere, siger Jukka Pertola.

Tryg udnævner desuden to nye direktionsmedlemmer. Mikael Kärrsten er blevet udpeget som teknisk direktør, og Alexandra Bastkør Winther overtager rollen som kommerciel direktør. Begge er hentet internt i organisationen.

.\\˙ MarketWire

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  CEO❯  Shares❯