Netflix fordobler overskud i tredje kvartal

Udgivet den 17-10-2017  |  kl. 06:50  |  

Over fem millioner nye abonnenter har sluttet sig til den amerikanske streamingtjeneste Netflix i tredje kvartal, hvor også overskuddet er fordoblet.

Det oplyser Netflix mandag, hvor tjenesten fremlagde sit regnskab for tredje kvartal.

Streamingtjenesten sluttede tredje kvartal af med flere end 104 millioner betalende abonnenter, hvoraf 52,7 millioner er internationale. Antallet af nye brugere er vokset med 5,3 mio. brugere, hvilket er markant højere end analytikernes estimater, der ifølge CNBC lød på 4,5 mio. nye brugere.

Resultatet per aktie landede på 37 cent per aktie mod analytikernes estimat på 32 cent per aktie ifølge estimater fra Thomson Reuters.

Ifølge Netflix' egen hjemmeside er tjenesten tilgængelig i over 190 lande.

Netflix har et stort arkiv af serier og film, og de senere år er selskabet begyndt selv at producere serier. Tjenesten er blandt andet kendt for serierne "House of Cards", "Orange Is the New Black" og "Narcos".

Firmaet fortæller i forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet, at omsætningen i årets tredje kvartal er 30 procent højere end tredje kvartal sidste år. Det svarer til 2,98 milliarder dollar.

I et brev til aktionærerne skriver Netflix:

- Vi vokser pænt over hele verden og er på vej til at overstige 11 milliarder dollar (knap 70 milliarder kroner, red.) i omsætning i 2017. Internetunderholdning glæder forbrugerne, og vi holder os helt i spidsen af denne en-gang-i-generationen mulighed.

/ritzau/AFP

Redaktion

Tags:  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder