Neurosearch: Ejendomsselskab vil købe for 4 kr. per aktie - citat

Udgivet den 30-04-2018  |  kl. 06:35  |  
Arkiv: Foto

Det tildigere biotekselskab Neurosearch har fået et købstilbud af ejendomsselskabet Gefion Group Investment på 4 kr. per aktie. Hvis Neurosearch takker ja til tilbuddet, kan det undgå at komme i likvidation.

Det skrev Medwatch St. Bededag.

Biotekselskabet har dog ikke til hensigt at drive biotek-virksomhed. Ifølge Medwatch er købstilbuddet motiveret af et ønske om at komme på børsen.

- Gefion Group A/S har gennem en årrække udvidet sin portefølje med både eksisterende ejendomme og nybyggeri i attraktive områder. Koncernen har desuden opbygget en pipeline med et potentiale, der gør børsadgang til et naturligt næste skridt, skriver Gefion.

- Det er derfor Gefion Groups hensigt at opretholde Neurosearchs børsnotering på Nasdaq Copenhagen A/S med henblik på et efterfølgende indskud af Gefion Group A/S' aktiviteter i Neurosearch. Dette vil øjeblikkeligt gøre Gefion Group til et af de absolut største danske ejendomsselskaber, skriver selskabet ifølge Medwatch i en meddelelse.

Tilbuddet giver ifølge Medwatch Neurosearch en markedsværdi på omkring 76 mio. kr. Med tilbuddet er dog nogle betingelser.

Gefion Group skal opnå accept til køb af mere end 50 pct. af aktierne og stemmerettighederne i Neurosearch.

Derudover skal fondsbørsen acceptere manøvren og Neurosearch skal kunne opretholde børsnoteringen. Biotekselskabet må heller ikke foretage nogle former for udlodning til sine aktionærer, skriver Medwatch.

Neurosearch anbefaler ifølge Medwatch sine aktionærer at afvente en redegørelse, før de accepterer selskabet

Neurosearch afholder generalforsamling mandag.

/ritzau/FINANS

Mathias Hagemann-Nielsen

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder