NNIT indgår nyt partnerskab for at styrke automatiseringstilbud

Udgivet den 23-09-2019  |  kl. 08:21  |  

NNIT vil stå stærkere inden for automatisering og kunstig intelligens, og derfor har det danske it-selskab indgået et partnerskab med softwareselskabet Leapwork, der har hovedkvarter i København.

Partnerskabet skal være med til at sætte skub i automatiseringen hos den internationale life science-industri og hos danske virksomheder, fremgår det af en pressemeddelelse fra NNIT mandag morgen.

Leapwork har udviklet en såkaldt kodeløs automatiseringsplatform til enterprisevirksomheder, og i løbet af de seneste år har selskabet ifølge meddelelsen indgået aftaler med kunder som Nasa, Mercedes-Benz og Boeing.

Partnerskabet vil fokusere på NNIT's kernesegmenter, som er den internationale life science-industri samt finanssektoren og offentlige og private virksomheder i Danmark.

Det nye samarbejde betyder, at NNIT vil kunne tilbyde flere løsninger til kunderne inden for automatisering af kvalitetssikring.

- Vi vil gerne gøre op med forestillingen om, at validering og test tager lang tid og kræver mange ressourcer fra en teknologitung skare uden at kaste høj kvalitet af sig, siger Michael Clausen, der er ansvarlig for kvalitetssikring hos NNIT, i meddelelsen.

- Med Leapworks teknologi, der blandt andet baserer sig på machine learning og AI (kunstig intelligens, red.), bliver automatiseringen forretningsnær, fordi softwaren er enkelt at gå til og hurtig at få op at køre og kan bruges af folk, der ikke er teknologikyndige, fortsætter han.

Samarbejdet er det seneste, der er indgået som et led i it-selskabets strategi om at styrke selskabets tilbud og ydelser inden for automatisering og kunstig intelligens.

I juni offentliggjorde NNIT et samarbejde med den danske it-virksomhed 2021.AI, der også fokuserer på løsningen inden for automatisering og kunstig intelligens.

/ritzau/FINANS

Cecilie Veile

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder