Nordea ansætter afløser for Drusebjerg

Udgivet den 01-12-2014  |  kl. 10:46  |  
Nordea - bygning_1

Nordea har ansat Tine Choi Danielsen som ny seniorstrateg. Hun bliver samtidig Nordeas talsperson, når der skal kommenteres på de finansielle markeder, når hun tiltræder i sit nye job den 1. marts 2015.

Dermed har banken fundet en afløser for bankens tidligere højtprofilerede seniorstrateg Henrik Drusebjerg, der forlod Nordea til fordel for et job hos Carnegie tidligere i år.

Tine Choi Danielsen har en lang baggrund som investeringsstrateg i og uden for Nordea og dermed et indgående kendskab til de finansielle markeder. Hun kommer fra en stilling som strateg i Nykredit.

- Med Tine Choi Danielsens stærke kommunikative kompetencer inden for formidling af investeringsrådgivning er vi sikre på, at hun er den helt rette person til fremover at varetage rollen med at kommunikere vores rådgivning inden for investering og opsparing, siger Jens Gammelmark, nordisk chef for Nordeas investeringsrådgivning.

I juni blev Bjarne Breinholt Thomsen udnævnt til ny chefstrateg i Nordea.

Asset Allocation ledes fremover af Steen Winther Blindum, der i en lang årrække har opbygget et indgående kendskab til, hvordan kunder bør opspare og investere.

- Sammen med de kompetente kollegaer, der samarbejder på tværs af flere forretningsområder, står vi nu med et meget stærkt hold. Herved kan vi løfte niveauet for finansiel rådgivning og kommunikationen med kunderne og medierne på hele opsparings- og investeringsområdet. Vi er nået meget langt de seneste år på dette område, men vi har ambitioner om at nå langt videre i rådgivningen, siger Jens Gammelmark.

/ritzau/FINANS

Redaktion +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

Tags:  ❯ 

Relaterede nyheder

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,71%
 
20/09/19

 
7,93%
 
09:47:01

 
7,53%
 
09:47:01

 
4,22%
 
09:47:01

 
3,24%
 
20/09/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder