Norsk finanshus hyrer for at gøre klar til vækst i Danmark

Udgivet den 09-10-2018  |  kl. 16:22  |  
Arkiv: Foto

ABG Sundal Collier er i gang med at ansætte flere folk inden for finansiering (corporate finance, red.), da det norske finanshus arbejder på at blive lige så stærkt i Danmark og Sverige, som det er på hjemmemarkedet i Norge.

Det fortæller Jonas Ström, der i øjeblikket er ansvarlig for finanshusets svenske afdeling, men bliver topchef for hele ABG til maj næste år, i et interview med Bloomberg News.

- Vi ser masser af vækstmuligheder inden for corporate finance, eksempelvis rådgivning til virksomheder, kapitalanskaffelse og M&A (fusioner og opkøb, red.), siger Jonas Ström i interviewet.

- Der er et stort behov i denne sektor for gode, selvstændige rådgivere, og derfor ansætter vi også folk i sektoren, tilføjer han.

I løbet af i år har ABG Sundal Collier allerede øget sit antal af medarbejdere inden for finansiering i Sverige med 50 pct., og der er ifølge direktøren planer om at fortsætte med at ansætte "selektivt".

Samlet set har ABG Sundal Collier i øjeblikket omkring 80 medarbejdere, der arbejder inden for finansiering og investering.

For at indfri sine vækstambitioner kan det ifølge Jonas Ström komme på tale at foretage opkøb i Danmark og Sverige. Det vil især være for at forbedre de digitale tilbud, fortæller han til Bloomberg News.

/ritzau/FINANS

Dan Petersen

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder