Nr. 14 2018 Solar A/S gennemfører salg af belgiske forretningsaktiviteter

Udgivet den 01-05-2018  |  kl. 09:28  |  

LEI: 21380031XTLI9X5MTY92 

I selskabsmeddelelse nr. 3 af 31. januar 2018 informerede Solar A/S om, at vi havde indgået en aftale med den franske Sonepar-koncern om salg af aktiverne i Claessen ELGB NV i Belgien. Den handel er nu gennemført.

Økonomiske konsekvenser
Når de resterende aktiver er afhændet, forventes der samlet frigivet ca. DKK 25 mio. ved normaliseret nettoarbejdskapital.

CEO Jens Andersen siger om gennemførelsen af handlen:
Med salget af vores belgiske forretningsaktiviteter kan vi nu fuldt ud fokusere på udvikling af den øvrige forretning. Det sker med udgangspunkt i vores tre strategiske fokusområder, der danner basis for vores finansielle mål.

Frasalget ændrer ikke ved vores tidligere udmeldte forventninger til 2018.

Claessen ELGB NV optræder i Solar-koncernens regnskab som ophørende aktivitet.

Med venlig hilsen
Solar A/S

Jens Andersen

Kontaktpersoner:
CEO Jens Andersen - tlf. 79 30 02 01

CFO Michael H. Jeppesen - tlf. 79 30 02 62

Director, Stakeholder Relations Charlotte Risskov Kræfting - tlf. 40 34 29 08

Fakta om Solar
Solar-koncernen er en førende europæisk sourcing- og servicevirksomhed. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende service og optimering af vores kunders forretning.

Som sourcing- og servicevirksomhed fokuserer vi på den enkelte kunde. Vi bestræber os altid på at forstå vores kunders unikke og reelle behov, så vi kan yde en vedkommende, personlig og værdiskabende service og dermed gøre vores kunder til vindere.

Solar-koncernen, der har hovedsæde i Danmark, havde i 2017 en omsætning på over 11 mia. kroner og beskæftiger ca. 3.000 medarbejdere. Solar er noteret på Nasdaq Copenhagen med kortnavn SOLAR B. Flere oplysninger kan findes på: www.solar.eu.

Ansvarsfraskrivelse
Denne meddelelse er offentliggjort dags dato på dansk og engelsk via Nasdaq Copenhagen. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem de to versioner er det den danske version, der er gældende.

fb201814 Afslutning Claessen


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Solar A/S via Globenewswire

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder