Nr. 6 2020 Solar A/S trækker forventningerne til 2020 tilbage trods høj aktivitet i Q1

Udgivet den 27-03-2020  |  kl. 13:45  |  

På baggrund af udviklingen i forbindelse med udbruddet af Covid-19 trækker Solar A/S nu de tidligere udmeldte forventninger til 2020 tilbage.

Januar, februar og de tre første uger af marts er forløbet helt som forventet rent økonomisk. Vi begynder dog at opleve svagt faldende omsætning på enkelte markeder.
Vi kommer med en ny guidance, så snart vi har overblik over, hvilken effekt udbruddet vil få for Solar.

Vores førsteprioritet er beskyttelse af medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi har derfor indført en lang række smittebegrænsende tiltag samt taget initiativer for at sikre kontinuitet og stabilitet i vores forretning.

Vi oplever på nuværende tidspunkt kun små ændringer i leverancer fra leverandører. Vores stærke samarbejde med leverandørerne betyder, at vi har alternativer både på produkter og produktionssteder, og vi gør alt, hvad vi kan for at opretholde normal service.

Vi er klar over, at tingene kan ændre sig meget hurtigt, og derfor overvåger vi forretningen grundigt og arbejder ud fra forskellige scenarier. Vi ser på nuværende tidspunkt dog kun svag indvirkning på vores forretning.

Solar er en digital virksomhed med en fortsat stigende andel af e-handel - nu ca. 60%. Vi er således fuldt ud i stand til at servicere vores kunder gennem digitale kanaler.

Med venlig hilsen
Solar A/S

Jens Andersen

Kontaktpersoner
CEO Jens Andersen - tlf. 79 30 02 01

CFO Michael H. Jeppesen - tlf. 79 30 02 62

Director, Stakeholder Relations Charlotte Risskov Kræfting - tlf. 40 34 29 08

Fakta om Solar
Solar-koncernen er en førende europæisk sourcing- og servicevirksomhed, der leverer løsninger primært inden for el, vvs, ventilation samt klima og energi. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende services og optimering af vores kunders forretning.
Vi fremmer effektivitetsforbedringer og tilbyder digitale værktøjer, der gør vores kunder til vindere. Vi driver den grønne omstilling og leverer de bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer.

Solar-koncernen har hovedsæde i Danmark, havde i 2019 en omsætning på ca. 11,7 mia. kroner og beskæftiger ca. 3.000 medarbejdere. Solar er noteret på Nasdaq Copenhagen med kortnavn SOLAR B. Flere oplysninger kan findes på: www.solar.eu.

Ansvarsfraskrivelse
Selskabsmeddelelsen er offentliggjort dags dato på dansk og engelsk via Nasdaq Copenhagen. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem de to versioner er det den danske version, der er gældende.

Vedhæftet fil

Nr. 6 2020 Solar trækker forventningerne til 2020 tilbage trods høj aktivitet i Q1

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Relaterede nyheder