Obligationer/middag: Renten holder fast i minimalt fald op til jobtal

Udgivet den 13-08-2020  |  kl. 11:58  |  

Renten på den toneangivende tiårige danske statsobligation holder fast i et rentefald på 1 basispoint torsdag middag, på en dag hvor markedsdeltagerne ser frem mod ugens nye tal for det amerikanske jobmarked i eftermiddag.

Renten på den toneangivende danske statsobligation ligger i minus 0,34 pct., efter at den lukkede onsdag med en stigning på 4 basispoint til minus 0,33 pct.

Torsdag byder på relativt få nøgletal. Investorernes primære opmærksomhed vil være rettet mod tallet for nytilmeldte ledige i USA, der som vanligt lander klokken 14.30.

Arbejdsløshedstallene, der udsendes ugentligt, viste sidste uge positive takter, da der var 1,2 mio. nytilmeldte ledige efter en periode med kontinuerligt stigende ledige.

Sidste uges tal sendte investorerne mod aktiemarkedet, hvilket sendte renterne en smule op. Det samme venter Mathias Dollerup Sproegel, der er makroanalytiker hos Sydbank, sker i dag, hvis tallene er bedre end ventet.

- Vi vil holde øje med, om sidste uges fald var en enlig svale, eller om momentum på det amerikanske arbejdsmarked er ved at tiltage igen. Hvis Initial Jobless Claims falder på ny, kan det løfte renterne og sende aktiemarkederne op, skriver han i en kommentar.

/ritzau/FINANS

Charlotte Mackeprang

Tags:  Bonds❯  Danmark❯  Intraday❯ 

Relaterede nyheder