Onsdagens aviser med B&O, Danske Bank og Genmab

Udgivet den 08-07-2020  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

B&O KOMMER IGENNEM PROBLEMERNE

Pengene fosser ud af B&O, salget svigter, og fremtiden synes voldsomt usikker. Alligevel vokser topchef Kristian Teärs tro på, at B&O kommer igennem problemerne. (Forside, side 6-7)

NY STREAMINGTJENESTE SKAL STOPPE KUNDEFLUGT FRA TDC

En ny app fra TDC skal føre telekoncernen ind i fremtidens måde at tilgå tv. Men det er ifølge eksperter en overflødig satsning. (Side 8)

PALSGAARD SATSER 750 MIO KR. PÅ FORDOBLET SALG

Ingredienskoncernen Palsgaard fra Juelsminde investerer 750 mio. kr. i en udvidelse af det danske produktionsanlæg. Det mere end fordobler produktionskapaciteten i Danmark, hvorfra 99 pct. eksporteres. (Side 11)

UNG IT-VIRKSOMHED VINDER PÅ CORONAKRISEN

Coronakrisen sætter skub på startupvirksomheden Aeroguest, som nu møder stor interesse globalt og rejser et tocifret millionbeløb. (Side 11)

USA'S OPSVING ER TRUET AF ANGST OG NYE NEDLUKNINGER

Fed-chef er bekymret og efterlyser en ny krisepakke fra Kongressen, når pengene til lønmodtagere lukkes om få uge. (Side 15)

BERLINGSKE BUSINESS

DANSKE BANKS KULTUR PÅ SPIL VED UDENLANDSK OVERVÆGT I TOPPEN

Udskiftninger de seneste par år har næsten drænet Danske Banks øverste lag for danskere. Overvægten af udlændinge med begrænset erfaring i både direktionen og bestyrelsen udfordrer kulturen i banken og ikke mindst forståelsen for den nordiske banksektor og den danske samfundsmodel. (Forside, side 4-6)

KAPITALFOND HAR IKKE SENDT RØD REJE TRODS KRAV PÅ 650 MIO. KR. EFTER DOM

Senest i går skulle der være kommet knap 650 mio. kr. ind på kontoen hos FSN Capital fra svenske Procuritas, men det er der ikke. Nu vil FSN gå rettens vej for at sikre sig den tilkendte erstatning for skandalekøbet af Gram Equipment. (Side 7)

PRESSET B&O SÅRBAR OVER FOR FLERE NEDJUSTERINGER

De seneste år har været én lang nedtur for Bang & Olufsen. Aktiekursen er styrtdykket over 80 pct., og virksomheden har nedjusteret fem gange. Der kan imidlertid ikke blive tale om en sjette nedjustering, for så går det helt galt. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

GENMAB ER MERE VÆRD END LUNDBECK OG DANSKE BANK TILSAMMEN

Biotekselskabet Genmab har en markedsværdi på mere end 140 mia. kr., men "hvad vi ser nu, er bare stilhed før stormen", siger topchef Jan van de Winkel. (Forside, side 6-7)

STILLESTÅENDE FADØLSANLÆG HAR BETYDET MILLIONTAB

Der er blevet drukket mindre øl de seneste måneder. Det har ramt det danske selskab Micro Matic, som producerer og sælger fadølsanlæg. (Side 3)

B&O BEHØVER IKKE HENTE FLERE PENGE

B&O har fået 356 mio. kr. i kapital, men ifølge virksomheden selv kan den i værste fald risikere et negativt cash flow på 400 mio. kr. i indeværende regnskabsår. Topchefen afviser, at det går så galt. (Side 4-5)

DANSKE BANK ER GOD TIL DE STORE KUNDER

De institutionelle kunder sender Nordea ned på en femteplads i ny undersøgelse. Danske Bank er "best in class". (Side 9)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Relaterede nyheder