Onsdagens aviser med Danske Bank, Nets og Aldi

Udgivet den 22-05-2019  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

VIRKSOMHEDER EFTERSPØRGER GENBRUGSPLAST

Arla, Carlsberg og mange andre er hastigt i gang med grøn omstilling af emballagen. Selskaberne udfordres af mangel på genbrugsplast. (Forside, side 6-7)

FORSIKRINGSSELSKAB FÅR STØRRE TRECIFRET MILLIONINDSPRØJTNING

Dansk Sundhedssikring vil til udlandet efter kæmpe investering fra engelsk kapitalfond. Planen er Sverige næste år, lyder det fra den administrerende direktør. (Side 8)

ALDI FYLDER KASSEN OG FÅR TILFØRT 300 MIO. KR.

Aldi, der har tabt både penge og markedsandele i Danmark de senere år, beder igen sin tyske ejer om flere penge til at tage kampen op med discountrivalerne. (Side 10)

BILKONCERN NÆRMER SIG SALG PÅ 3 MIA. KR.

Gyldne tider i bilbranchen smitter af på Autohuset Vestergaard, der er forhandler af blandt andet Alfa Romeo. Her vokser salget med 300 mio. kr. (Side 11)

HVIDVASK HOLDER BREXIT-BANKER VÆK

Erhvervsminister Rasmus Jarlov har haft svært ved at sælge København til britiske finanshuse. Danmarks omdømme har lidt skade, og det har betydet, at britiske finanshuse er rejst til Paris og Frankfurt i stedet for København. (Side 15)

BERLINGSKE BUSINESS

DANSKE BANK-CHEFER UNDER POLITIETS LUP

I februar fik Bagmandspolitiet grønt lys til at ransage otte tidligere Danske Bank-chefers privatadresser som led i efterforskningen af den omfattende hvidvasksag. Det viser en aktindsigt fra Københavns Byret i otte ransagningskendelser. (Forside, side 4-5)

KUN TO KILDER TIL MERE VÆKST I DANMARK

Man kan med fordel sænke skatten på den sidst tjente krone en del. Det vil være med til at øge investeringerne, arbejdsudbuddet og iværksætteriet, lyder anbefalingen fra OECD her i valgkampen. (Side 8-9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

ERHVERVSLIVET ADVARER MOD HÅRD VALGDEBAT OM UDLÆNDINGE

Valgkampens hårde tone kan skræmme dygtige udlændinge væk, advarer dele af erhvervslivet. Direktør i it-firmaet Falcon.io med 40 nationaliteter bruger tid på at berolige sine udenlandske ansatte og nedtone meldingerne i valgkampen. (Forside, side 6-7)

VERDO KOM FLYVENDE UD AF 2018

Energikoncernen Verdo landede sidste år det største overskud i 15 år. Verdo er økonomisk set en bundsolid virksomhed, lyder topledelsens dom. (Side 4)

GÆLD I FÆTTER BR-KONKURS ER VOKSET

Det er endnu uvist, om almindelige kreditorer kan se frem til at få penge tilbage fra Top-Toys konkursbo. Gælden i Top-Toy tårner sig op til 2,2 mia. kr. (Side 5)

ORGANISATIONER ANGRIBER BANKERS ROLLE I UDSKÆLDT NETS-GEBYR

Flere hjælpeorganisationer finder Nets' gebyr for at håndtere donationer via betalingsservice for ublu. Men bankerne stryger størstedelen af indtægterne, har Nets forklaret på et møde for nylig. (Side 10-11)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,71%
 
20/09/19

 
7,79%
 
09:23:01

 
7,70%
 
09:23:01

 
4,22%
 
09:23:01

 
3,24%
 
20/09/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder