Onsdagens danske avisuddrag med Novo Nordisk, TDC og IDdesign

Udgivet den 12-06-2019  |  kl. 07:02  |  

BØRSEN

DANSK HOTELPORTAL KLAGER TIL EU OVER BRANCHEGIGANTER

Den danske hotelportal Nustay, der har flere kendte rigmænd i ejerkredsen, føler sig trampet på af de to største spillere i det globale hotelmarked. Selskabet har derfor anmeldt Booking.com og Expedia til EU-Kommissionen for at udnytte deres dominerende stilling til at indgå ulovlige prisaftaler med hoteller. (Forside, s. 6-7)

NOVO-BOSS VIL UDSKIFTE NÅL MED PILLER EFTER GENNEMBRUD

Nålen er en hæmsko for Novo Nordisks vækst, og koncerndirektør Mads Krogsgaard Thomsen styrer mod at gøre nålen overflødig på sigt. (s. 8)

DANSKE BANKER FÅR KLØ AF LAVE RENTER OG SVAG VÆKST

Udfordringer på de finansielle markeder, svag vækst og lave renter har gjort de største danske banker til et skidt sted at investere penge. (s. 10)

FIBERKÆMPE TABER 200 MIO EFTER VILDT FUSIONSÅR

2018 var et heftigt år for fiberselskabet Global Connect med både opkøb og fusion. Det kostede på bundlinjen, men koncernen fortsætter sin offensiv. (s. 12)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SVINEPEST I ASIEN UDLØSER EKSPORTREKORD

Dansk landbrug har udsigt til en rekordhøj eksport, efter at der er udbrudt svinepest i Asien. Svineproducenterne belønnes med kraftige stigninger i afregningspriserne. (Forside, s. 6-7)

LARS LARSEN-MØBELSELSKAB STÅR TIL MILLIONBØDE

Datatilsynet har meldt møbelselskabet IDdesign med to danske kæder til politiet - og foreslår en bøde på 1,5 mio. kr. (s. 8)

DEN DANSKE BIOTEKINDUSTRI BLOMSTRER ENDELIG

Danmark er for alvor ved at høste frugterne af mange års slid med at skabe lønsomme virksomheder i den voksende biotekindustri. Succesen betyder øget opmærksomhed fra udenlandske fonde. (s. 10-11)

BERLINGSKE BUSINESS

NOVO-EJER KASTER SIG OVER LANDBRUGSFORSKNING

Novo Nordisk Fonden har doneret den hidtil største enkeltbevilling til landbrugsforskning i Danmark. Over de næste seks år får en dansk-amerikansk forskergruppe 203 mio. kr. til at forske i hvedeplantens mikrobiom. (Forside, s. 6-7)

TRUMP TRUER KINAS PRÆSIDENT MED STRAFTOLD

Den amerikanske præsident, Donald Trump, truer med at lægge straftold på kinesiske varer med en samlet værdi på 300 mia. dollar, hvis Kinas præsident, Xi Jinping, ikke vil mødes med ham i slutningen af måneden. (s. 5)

NU ER TDC SPLITTET OP - OG DEN INTERNE KAMP SKUDT I GANG

Danmarks største telekoncern, TDC, er nu officielt to adskilte selskaber, som vil konkurrere om kunderne uden at skæve til hinanden - og frit kan vælge hinanden fra, hvis de får bedre tilbud. (s. 12)

/ritzau/FINANS

Anders Krog Kristiansen

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,71%
 
21:06:01

 
7,91%
 
17:00:01

 
7,71%
 
17:00:01

 
4,22%
 
17:30:02

 
3,52%
 
21:06:01

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder