Onsdagens danske avisuddrag med TDC, Genmab og Carlsberg

Udgivet den 11-12-2019  |  kl. 06:59  |  

BØRSEN

TDC-BOSS SKÆRER I LEDELSEN

Den nye topchef i TDC-selskabet Nuuday er i færd med at rense ud i ledelsen og fjerne en fjerdedel af ledelsesrollerne for at fremtidssikre selskabet. (s. 8-9)

BESTSELLER-MÆRKE SÆLGER MERE I UDFORDRENDE MARKED

Trods et uroligt marked sælger Bestseller-mærket Only mere og mere. Resultatet vokser med 1,9 mio. kr. før skat i forhold til sidste år. (s. 10)

NOVO-KONKURRENT DROPPER FORSKNING I DIABETES

Den franske konkurrent til Novo Nordisk Sanofi kaster håndklædet i ringen på diabetesområdet. Det er en glædelig - men også forventet - nyhed, mener analytikere. (s. 12)

KONSULENTHUS: VIRKSOMHEDERNE FORBEREDER SIG PÅ ØKONOMISK RECESSION

Når det amerikanske konsulenthus Bain rådgiver topchefer, er det ikke længere emner som digitalisering og bæredygtighed, der er i fokus. Opmærksomheden er i højere grad skiftet til, hvordan man forbereder sig på en økonomisk nedtur. (s. 16)

FINANSHUSE: GENMAB ER STÆRKT RUSTET TIL FREMTIDEN

Store finanshuse mener, at Genmab står i en stærk konkurrencemæssig position. Vurderingerne følger i kølvandet på en kræftkonference i USA, hvor selskabet præsenterede ny data. (s. 18)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

CARLSBERG FÅR TÆSK PÅ KERNEMARKEDER

Carlsbergs to største konkurrenter, Heineken og Anheuser-Busch, har det seneste år overtaget store dele af ølsalget i detailhandel på Carlsbergs kernemarkeder i Europa. (Forside, side 6-7)

HUAWEI FORSØGER GENOPREJSNING I DANMARK

Efter et år med hård modvind i Danmark forøger Huawei nu at genoprejse sig ved at vise mere åbenhed for at vinde danskernes tillid. (Forside, side 8)

DEN AMERIKANSKE CENTRALBANK SATSER PÅ AT NEDTUREN ER SLUT

Den amerikanske centralbank, Fed, vil efter tre rentenedsættelser holde renten i ro, da nedturen ser ud til at stabilisere sig. (Side 10)

BERLINGSKE BUSINESS

BILAGSROD OG INTERN STRID PUNKTERER WARNØES DRØM OM 750 MIO. KR. TIL NY INVESTERINGSFOND

Venturefonden Nordic Eye, der ledes af Peter Warnøe og Lars Tvede, må se længere efter en aftale med Vækstfonden og pensionskasser om et investeringsindskud på 750 mio. kr. Aftalen er sat på pause som konsekvens af den interne strid mellem de to frontfigurer i venturefonden. (Forside, s. 6)

3F KRITISERER ARBEJDSTILSYNET I STILLADSSAG

Fagforbundet 3F kritiserer Arbejdstilsynets opsyn med den byggeplads, hvor demonstrerende stilladsarbejdere sidste mandag væltede et seks etager højt stillads på Nørrebro. Der var tydelige fejl og sikkerhedsmangler på byggepladsen, lyder kritikken (s. 4)

TILSYN VIL BESKYTTE FORBRUGERNE MOD FOR DYRE KLIMAREGNINGER

Den grønne omstilling bliver dyr, når der skal investeres i ny teknologi og kabler. Nu vil Forsyningstilsynet sørge for, at de grønne initiativer ikke løber af sporet for forbrugerne. (s. 8-9)

/ritzau/FINANS

Anders Krog Kristiansen

Tags:  newspaper❯ 

Relaterede nyheder