Onsdagens obligationer: Renterne gik sidelæns i marked uden risikolyst

Udgivet den 27-05-2020  |  kl. 17:01  |  

Efter en lavere start kravlede de danske statsrenter ud på eftermiddagen onsdag en smule op, da investorerne på det danske marked i tiltagende grad begyndte at sælge ud.

Blandt aktierne vendte C25 også rundt onsdag - efter seks dage i streg med fremgang - og ud på eftermiddagen blev der i tungere og tungere grad solgt ud.

Men også obligationerne smed handlerne ud på eftermiddagen, og renten på den toneangivende tiårige statsobligation endte uændret i minus 0,24 pct. efter udsving på op til 6 basispoint over dagen.

Der var ingen større nøgletal at forholde sig til for investorerne, som i stedet kiggede frem mod offentliggørelsen af Beige Book fra den amerikanske centralbank, Federal Reserve, onsdag aften.

Beige Book er en oversigt over udviklingen i økonomien i hvert af centralbankens 12 distrikter lige nu, og publikationen udgives otte gange om året.

Den kan være med til at give et godt billede af, hvor centralbankens beslutningstagere står, inden der afholdes rentemøde hos Federal Reserves rentekomité, Federal Open Market Committee (FOMC), den 9. og 10. juni.

Ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News venter økonomerne på nuværende tidspunkt ingen ændringer i den ledende rente fra centralbanken, der lyder på 0,00-0,25 pct.

/ritzau/FINANS

Mikkel Brix Kvols

Tags:  Bonds❯  Danmark❯  Market Close❯ 

Relaterede nyheder