Opkøbsmuligheder gav Trygs afgående topchef lyst til et par år mere

Udgivet den 30-01-2023  |  kl. 13:08  |  
Arkiv: Foto

Trygs afgående topchef, Morten Hübbe, havde egentlig sigtet efter et endnu tidligere exit fra direktionsgangen, men han ville ikke lade muligheden passere for at lægge hånd på det historiske opkøb af RSA's skandinaviske aktiviteter i 2020.

- Jeg var vel for et par år siden ved at begynde at tage tilløb til, at det kunne være et tidspunkt at skifte på, og så dukkede muligheden op for at få opkøbet af Tryghansa og Codan Norge til at ske. Der stod det pludseligt meget klart for mig, at hvis vi kunne lykkes med at få det til at ske, så kunne vi for alvor få bragt Tryg ind i en ny liga, siger Morten Hübbe i et interview med MarketWire.

Opkøbet medførte en betydelig markedsmæssig diversificering, hvilket viste sig klart i forbindelse med sidste uges regnskab for fjerde kvartal, hvor omkring 60 pct. af koncernens indtjening blev skabt uden for Danmark, efter at omkring 70 pct. historisk tidligere kom fra de danske aktiviteter.

- Det at få de her tre stærke ben at stå på her i Skandinavien i en markant større forretning, det er, synes jeg, en helt unik platform at få for Tryg. Det gav mig lyst til at bruge et par år mere på at få det til at ske, siger Morten Hübbe.

Morten Hübbe fratræder hos Tryg den 31. maj, men en overleveringsproces til den kommende topchef, Johan Kirstein Brammer, påbegyndes med det samme og intensiveres frem mod den 1. juni, som bliver Johan Kirstein Brammers første dag som CEO i Tryg-koncernen.

.\\˙ MarketWire

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  CEO❯  Shares❯