Ordinær generalforsamling 2019 i Nilfisk Holding A/S

Udgivet den 26-03-2019  |  kl. 16:26  |  

Selskabsmeddelelse
26. marts 2018
Meddelelse nr. 28


Tirsdag den 26. marts 2018 afholdtes ordinær generalforsamling i Nilfisk Holding A/S.

Generalforsamlingen godkendte følgende:

Årsrapporten for 2018 indeholdende koncernregnskab, ledelsens beretning, revisionspåtegning og årsberetninger, herunder det af bestyrelsen fremsatte forslag om at årets overskud overføres til næste årMeddelelse af decharge til bestyrelse og direktionBestyrelsens forslag om vederlag til bestyrelsen for 2019

Jens Due Olsen, Lars Sandahl Sørensen, Jutta af Rosenborg, Anders Runevad, og René Svendsen-Thune blev genvalgt til selskabets bestyrelse. Thomas Lau Schleicher og Richard P. Bisson blev valgt som nye medlemmer til selskabets bestyrelse. Bestyrelsen består nu af 10 medlemmer, inklusive de tre medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer Yvonne Markussen, Gerner Raj Andersen og Søren Giessing Kristensen.

Som selskabets revisor genvalgtes Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

På et konstituerende bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen blev Jens Due Olsen valgt til formand og Lars Sandahl Sørensen valgt til næstformand. Jutta af Rosenborg blev valgt til formand og Thomas Lau Schleicher som ordinært medlem af revisionsudvalget. Lars Sandahl Sørensen blev valgt som formand og Jens Due Olsen blev valgt som ordinært medlem af nomineringsudvalget. Jutta af Rosenborg blev valgt som formand og Thomas Lau Schleicher blev valgt som ordinært medlem af vederlagsudvalget.

Formandens beretning kan læses på investor.nilfisk.com.

Kontakt

Investor Relations
Henrik Mølgaard
Head of Investor Relations
T: +45 2046 4948

Media Relations
Louise Refsgaard Klinge
Global Media Relations
T: +45 2067 0833

Vedhæftet fil

28 Meddelelse_26032019_Ordinær generalforsamling i Nilfisk Holding

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder