Royal Caribbean tabte mere end ventet i svært coronakvartal

Udgivet den 10-08-2020  |  kl. 14:38  |  

Royal Caribbean indikeres 1,8 pct. lavere i det amerikanske formarked, efter at det amerikanske krydstogtselskab fik et større end ventet underskud i andet kvartal

Selskabet er hårdt ramt af coronakrisen, der stadig betyder, at krydstogtdriften er suspenderet.

Det skriver Bloomberg News.

Salget er dykket med 94 pct. i andet kvartal til 175,6 mio. dollar, hvilket er over analytikerkonsensus på 129,2 mio. dollar.

Den justerede indtjening per aktie er dykket til et underskud på 6,13 dollar fra et overskud på 2,54 dollar i andet kvartal året forinden. Her ventede analytikerne et underskud på 4,88 dollar.

- Covid-19-pandemien udgør en hidtil uset udfordring for vores branche og samfund. Vores teams arbejder utrætteligt på at komme tilbage i service hurtigst muligt, og det er ved at udvikle nye sundheds- og sikkerhedsprotokoller til vores gæsters og besætnings velbefindende, samt de destinationer, der besøges, siger koncernchef Richard D. Fain.

For både tredje kvartal og helåret ventes underskud både målt på justeret og GAAP-basis. Størrelsen af underskuddet vil afhænge af timingen og omfanget af hvornår krydstogtskibene kan komme tilbage i drift.

Under suspenderingen af driften ventes pengestrømmen at være negativ med 250 til 290 mio. dollar om måneden.

/ritzau/FINANS

Jakob Due Jakobsen

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder