SAS: Ledelse og piloter mødes i norske forhandlinger - citat

Udgivet den 13-09-2017  |  kl. 13:51  |  

Der ser nu ud til at være kommet et møde i stand mellem ledelsen i SAS og de norske SAS-piloter, efter at overenskomstforhandlingerne mellem parterne brød sammen mandag.

Ledelse og piloter skal ifølge det norske nyhedsbureau NTB mødes hos Riksmekleren, som er den norske pendant til forligsmanden, onsdag klokken 14.

Rickard Gustafson, der er administrerende direktør i SAS, afviste tidligere onsdag overfor det norske erhvervsmedie E24, at SAS vil gå med til piloternes nuværende krav, men han slog også fast, at det er vigtigt for luftfartsselskabet, at konflikten bliver løst.

- Det truer SAS som koncern. Under en fire dages strejke i Sverige tabte vi 130 mio. svenske kroner. Da Norge er et af vores vigtigste markedet, er det klart, at det er alvorligt, sagde han til E24 onsdag formiddag.

Ifølge Mariam Skovfoged, pressechef for SAS i Danmark, har de norske piloter fået tilbudt samme vilkår som de danske og svenske kolleger.

- De norske pilotforeninger er blevet tilbudt samme gode aftale som pilotforeningerne i Danmark og Sverige, der allerede har skrevet under. Men den samme aftale er ikke nok for pilotforeningerne i Norge, sagde hun til Ritzau Finans tirsdag.

Efter de afbrudte forhandlinger mandag blev det varslet, at alle norske SAS-piloter vil strejke torsdag morgen.

/ritzau/FINANS

Charlotte Mackeprang

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
22/06/18

 
0,00%
 
22/06/18

 
0,00%
 
22/06/18

 
0,00%
 
22/06/18

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder