Simcorp/CEO: Jeg regner med, at vi lander over 10 nye kunder i år

Udgivet den 23-08-2019  |  kl. 10:58  |  
Arkiv: Foto

Softwareselskabet Simcorp er kommet godt fra start i første halvår af 2019, hvor salget til nye kunder har vist sig stærkt, og hvor selskabet på nuværende tidspunkt ser ind i et tredje kvartal og en pipeline, som viser solide takter.

Det fortæller selskabets administrerende direktør, Klaus Holse, i forbindelse med selskabets kvartalsregnskab, som blev offentliggjort torsdag aften, og som bød på en opjustering af forventningerne til indeværende år.

- Vi fik en stor ordre i Asien tilbage i december, som vi havde forventet, vi skulle indtægtsføre i andet kvartal, men det blev forsinket. På trods af det har vi kunnet levere et pænt kvartal, fordi vi har solgt mere til nye kunder.

- Ordren fra Asien er nu færdiggjort og taget til indtægt, så derfra får vi noget medvind i tredje kvartal, som vi jo ellers havde regnet med i andet kvartal. Og så har vi også fået en ny Coric-kunde i tredje kvartal, så vi er kommet godt fra start, selv om det har været sommer, siger Klaus Holse.

FIRE NYE DIMENSION-KUNDER

Simcorp landede i andet kvartal fire nye kunder på selskabets Dimension-platform og to nye Coric-kunder. Dermed landede antallet af nye kunder set over første halvår på otte, og dermed er selskabets godt på vej til at indfri sin egen ambition om at lægge 10 nye kunder til om året.

- Hvis vi skal nå den guidance, vi har givet, skal vi nok have flere nye kunder i år, så vi bør lande over 10 nye kunder samlet set. Jeg vil sige, at jeg er ret sikker på, at vi lander mere end 10 nye kunder, siger Simcorps administrerende direktør.

De nye kunder på Simcorp Dimension-siden tæller en kunde i Luxembourg, en stor ordre fra Korea, en unavngiven kunde fra England samt canadiske Hydro-Québec, der vil benytte Simcorps integrerede front-to-back investeringsløsning til at forvalte omkring 24,7 mia. canadiske dollar.

De to nye Coric-kunder kan direktøren ikke afsløre navnet på.

- De har ikke haft lyst til navns nævnelse sat på, men de to kunder er begge kunder i USA og kapitalforvaltere, og så har vi som sagt her i tredje kvartal fået endnu en Coric-kunde i Asien, siger Klaus Holse.

/ritzau/FINANS

Nicoline Lärka Sørensen

Tags:  CEO❯  Report❯  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,71%
 
16/09/19

 
9,80%
 
16/09/19

 
6,66%
 
16/09/19

 
3,72%
 
16/09/19

 
3,59%
 
16/09/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder