Simcorp/CEO: Ser kæmpe potentiale i Nordamerika

Udgivet den 23-08-2019  |  kl. 12:38  |  
Arkiv: Foto

I andet kvartal af det igangværende regnskabsår kunne softwareselskabet Simcorp sætte sin underskrift på kontrakter med canadiske Hydro-Québec om en Dimension-aftale samt to unavngivne, amerikanske kapitalforvaltere på Coric-siden.

Og det glæder Simcorps topchef, Klaus Holse, da det nordamerikanske marked er et vigtigt strategisk marked for selskabet.

- Vi er blevet en noget større virksomhed på det nordamerikanske marked. I takt med at vi bliver ved med at finde muligheder på det marked, vil vi blive ved med at ansætte sælgere og konsulenter, så vi forventer, at vi bliver større, siger Klaus Holse i forbindelse med selskabets regnskab for andet kvartal.

På nuværende tidspunkt sidder Simcorp på omkring 6-7 pct. af det nordamerikanske marked. Selv ser selskabet 500 potentielle kunder på den anden side af Atlanten.

- Vi har på nuværende tidspunkt godt 30 af dem. Det er et af de markeder, hvor vi er mindst. I gennemsnit har vi en markedsandel på 15 pct., fortæller direktøren.

STOR CANADISK KUNDE I PORTEFØLJEN

I forbindelse med regnskabet for andet kvartal kunne Simcorp annoncere selskabets aftale med netop canadiske Hydro-Québec, der fremadrettet vil benytte softwareselskabets Dimension-platform til at investere og forvalte pensionsmidler for omkring 24,7 mia. canadiske dollar, svarende til lige knap 125 mia. kr.

- Vi er ekstremt glade for at kunne tage imod Hydro-Québec i Simcorp-fællesskabet og at danne grundlag for dets investeringsaktiviteter. Det har længe været vores overbevisning, at en konsolidering af aktiviteter til én kerneplatform for alle aktiver giver den bedste værdi for kapitalejere, siger James Corrigan, der er vicepræsident og ledende manager i Nordamerika for Simcorp, i en pressemeddelelse om aftalen.

/ritzau/FINANS

Nicoline Lärka Sørensen

Tags:  CEO❯  Report❯  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,71%
 
16/09/19

 
9,80%
 
16/09/19

 
6,66%
 
16/09/19

 
3,72%
 
16/09/19

 
3,59%
 
16/09/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder