Snap holdt eftermarkedsfest efter markant omsætningsoverraskelse

Udgivet den 21-10-2020  |  kl. 06:34  |  

Amerikanske Snap Inc., som ejer og driver det sociale medie Snapchat, holdt gedigen eftermarkedsfest tirsdag med et plus på 24,0 pct.

Det skyldes, at koncernens regnskab for tredje kvartal viste en meget større salgsfremgang end ventet.

Snaps justerede overskud per aktie steg i perioden fra et minus på 4 cent til et plus på 1 cent, mens analytikerne ifølge Bloomberg News havde regnet med et tab på 5 cent. Omsætningen steg sideløbende med hele 52 pct. til 679 mio. dollar mod ventede 559 mio. dollar.

Det justerede driftsresultatet, målt på EBITDA, landede samtidig på 56 mio. dollar. Her var ventet 45 mio. dollar. For et år siden havde Snap her et minus på 42 mio. dollar. Pengestrømmen var dog stadig på negative 70 mio. dollar, hvilket dog var en reduktion på 17 pct., mens et minus på 113 mio. dollar var ventet.

Bag den finansielle udvikling ligger en øget efterspørgsel på digitale reklamer og en fremgang i antallet af daglige brugere på 19 pct. til 249 millioner mod ventede 245 millioner. Snap regner med, at det tal vil vokse til 257 mio. daglige brugere ved årets udgang, hvilket vil svare til en vækst på 18 pct. på årsbasis.

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder