SPENN implementerer ny generation Ethereum blockchain platform

Udgivet den 17-09-2021  |  kl. 12:20  |  
Spenn and ConsenSys

SPENN Technology (ticker på Nasdaq First North: SPENN), som udbyder digital mobilbank og betalingsløsninger der demokratiserer adgangen til digitale finansielle tjenester i Afrika, indleder samarbejde med ConsenSys - verdens førende med ny generation Ethereum blockchain-platform.

"Vi er meget glade for at indlede et tæt samarbejde med ConcenSys og implementering af deres blockchain Ethereum platform. Enhver, der kender til blockchain og krypto -infrastruktur og teknologi, vil forstå betydningen af et sådant samarbejde. Med ConsenSys har vi fundet en global partner der har en meget anerkendt og skalerbar teknologi, som understøtter vækst og markedsudvikling, "siger Jens Glasø, CEO i SPENN Technology A/S.

ConsenSys er lededende softwareudvikler inden for blockchain teknologi og produkter. ConsenSys komplette produkt program hjælper udviklere med at opbygge næste generations løsninger og giver virksomheder faciliteter til at lancere næste generation af finansiel infrastruktur.

"Vi migrerer til en overlegen software leveret af en verdensførende på blockchain området" siger Glasø.

ConsenSys leverer blockchain-as-a-service løsning på de fire eksisterende SPENN-markeder; Zambia, Tanzania, Rwanda og Filippinerne samt også på eventuelle fremtidige markeder.

"Integrationen og implementering af Ethereum blockchain-løsninger af finansielle institutioner, kryptovirksomheder og regeringer globalt er i fuld gang. Med ConsenSys er vi stærkt positioneret til nye brugere og markeder. Vores tiltag er med til at skabe et fremtidigt fundament for SPENN, "siger Glasø.

SPENN har offentliggjort selskabsmeddelelse ang. Samarbejdet med ConsenSys her: https://investor.spenn.com/spenn-technology-a-s-spenn-technology-a-s-mak...

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder