Taber du på pensionen - få et bedre bud!

Udgivet den 19-01-2015  |  kl. 08:38  |  
Arkiv: Foto

Danica Pension, SEB Pension og Nordea Liv & Pension ligger alle i den laveste ende af de største danske pensionsselskabers opnåede afkast de seneste ti år. Fortsætter tendensen, kan det koste kunderne millioner af kroner.

Kunder i de bankejede pensionsselskaber er gennem de seneste ti år gået glip af en masse penge. Selskaberne Danica Pension, SEB Pension og Nordea Liv & Pension, der er ejet af henholdsvis Danske Bank, SEB og Nordea, har nemlig ikke fået pengene til at yngle i samme grad som konkurrenterne.

100 kr. er i de seneste ti år blevet til 180 kr. i Danica og SEB Pension svarende til seks procent årligt og 185 kr. i Nordea Liv & Pension svarende til 6,3 procent. I gennemsnit har de største pensionsselskaber i Danmark i perioden skabt et gennemsnitlig årligt afkast på 7,6 procent, mens ATP udmærker sig ved som de bedste at have fået 100 kr. til at vokse til 301 kr. svarende til 11,7 procent.

Om det er din private pensionsordning eller din virksomheds ordning, så kan der være rigtig mange penge at spare ved at sætte den i udbud blandet nogle af Danmarks bedste udbydere.

Du skal ikke gennem en besværlig oprettelse af dig som ny bruger. Du skal blot svare på ganske få spørgsmål, så er du gang. Når din forespørgsel er sendt afsted, vil du inden for få dage modtage tilbud fra op til 3 forskellige leverandører. Herefter er det helt op til dig, om du vil gå videre med nogen. Det er andeles uforpligtende og ganske gratis for dig. Vores arbejde betales af leverandørerne. 

Systemet er nemt og sikkert at bruge, og dine data sælges naturligvis ikke til andre. Informationerne sendes kun til de leverandører, som giver dig tilbud.

Sæt din pension i udbud her

Udgivet af: Draupnir

Tags:  Pension❯ 

Relaterede nyheder