TDC/Berenberg: Anbefaling løftes til "køb" fra "hold"

Udgivet den 11-04-2017  |  kl. 07:46  |  
Novo Nordisk

Røgen fra opkøbsrygterne omkring TDC er lettet, og tilbage står en attraktiv investeringscase, mener Berenberg, der tror på, at det danske teleselskab kan levere solid vækst i pengestrømmene fra driften og hæve priserne.

Det fremgår af en analyse fra Berenberg, der har løftet anbefalingen af TDC-aktien til "køb" fra "hold". Kursmålet for aktien er ligeledes hævet til 42 kr. fra 38 kr.

- Siden Telia i starten af 2017 tog afstand fra rygterne om, at selskabet var ved at planlægge en overtagelse af TDC, er den opkøbsrelaterede volatilitet i aktien endelig aftaget, skriver Berenberg i en analyse, og konstaterer, at TDC handles til en attraktiv rabat i forhold til sektoren.

Berenbergs analyse fokuserer på TDC's pengestrømme, og finanshuset tror på, at TDC kan levere den stærkeste vækst i pengestrømmene blandt selskabets peers.

- Vi tror på, at mulighederne for en forbedring af TDC's hjemlige driftsmomentum forbliver markante, og vi tror, at selskabet er i stand til at levere den bedste årlige vækst i pengestrømmene fra driften blandt de nordiske teleselskaber, vi dækker, skriver Berenberg, og spår en årlig vækstrate i TDC's pengestrømme fra driften på 7 pct.

Derudover er der stadig muligheder for højere priser, mener Berenberg, der hæfter sig ved, at TDC's omsætning per mobilbruger i privatkundesegmentet steg 4,5 pct. på årsbasis i fjerde kvartal på grund af de prisstigninger, der blev indført i starten af 2016.

- Prisstigningerne er ikke stoppet i Danmark - der er også fortsat potentiale for yderligere prisstigninger efter den fulde implementering af EU-Kommissionens "Roam Like Home"-regler i juni 2017, skriver Berenberg.

TDC-aktien steg mandag 1,1 pct. til 35,68 kr.

/ritzau/FINANS

Niels Fibæk-Jensen, +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail: finans@ritzau.dk , www.ritzaufinans.dk

Tags:  Research❯  Upgrade❯ 

Relaterede nyheder